Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ναι και μένα μου φάνηκε παράξενη η απόδοσή τους, μιας και γενικότερα το ΝΒΑ είναι ΓΤΠ :whistle2:

ΓΤΠ δεν είναι, αλλά για αντιντόπινγκ έλεγχο ούτε συζήτηση.

Αυτή είναι η συμφωνία για να κατεβαίνουν στους ολυμπιακούς.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Unknown δοκιμασε να παιξεις κλασσικο ροκ (Stevie Ray Vaughan, Hedrix, Eric Clapton, BB King,) και τοτε θα δεις οτι το downpicking υστερει. Ειναι μονο για μεταλ. Καλα φυσικα προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη....

btw μας εσκισαν οι ουρανοΞΥΣΤΕΣ.

Ναι και μένα μου φάνηκε παράξενη η απόδοσή τους, μιας και γενικότερα το ΝΒΑ είναι ΓΤΠ :whistle2:

Ενω ολο το μπασκετινι (και το Ευρωπαικο) γενικοτερα ειναι καθαρο?

Ή μηπως το ποδοσφαιρο?

Απλα σε ομαδικα αθληματα η ντοπα δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα με τα ατομικα.

Δεν παει κανεις να πει σε αθλητες ομαδικων αθληματων, παρε αυτο και το εχεις το χρυσο.

Εμενα παλι μου φανηκε φυσιολογικη η αποδοση τους. Οπως παιζουνε ολο τον χρονο, παιξανε και σημερα.

Και πιστευω οτι παιξαμε και μια χαρα. Πολυ καλα κρατηθηκαμε.

Ηττα απο ηττα διαφερει.

Με τους Ισπανους δεν μου αρεσε οπως παιξαμε. Χτες δεν ειχα παραπονα.

Ενω ολο το μπασκετινι (και το Ευρωπαικο) γενικοτερα ειναι καθαρο?

Ή μηπως το ποδοσφαιρο?

Απλα σε ομαδικα αθληματα η ντοπα δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα με τα ατομικα.

Δεν παει κανεις να πει σε αθλητες ομαδικων αθληματων, παρε αυτο και το εχεις το χρυσο.

Εμενα παλι μου φανηκε φυσιολογικη η αποδοση τους. Οπως παιζουνε ολο τον χρονο, παιξανε και σημερα.

Και πιστευω οτι παιξαμε και μια χαρα. Πολυ καλα κρατηθηκαμε.

Ηττα απο ηττα διαφερει.

Με τους Ισπανους δεν μου αρεσε οπως παιξαμε. Χτες δεν ειχα παραπονα.

Οι ουσίες που παίρνουν είναι μη αναγνωρίσιμες και δέν μιλάω μόνο για το μπάσκετ.

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου για το δικό μας παιχνίδι.

Δες τα πρώτα λεπτά, και τις επιλογές του Γιαννάκη στην συνέχεια, και πιστεύω θα καταλάβεις

βλέπε την αλλαγή του Κρυνιαδάκη και μετά, δέν τον χρησιμοποίησε καθόλου.:slap:

Οι ουσίες που παίρνουν είναι μη αναγνωρίσιμες και δέν μιλάω μόνο για το μπάσκετ.

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου για το δικό μας παιχνίδι.

Δες τα πρώτα λεπτά, και τις επιλογές του Γιαννάκη στην συνέχεια, και πιστεύω θα καταλάβεις

βλέπε την αλλαγή του Κρυνιαδάκη και μετά, δέν τον χρησιμοποίησε καθόλου.:slap:

Δεν θα κατσω να κανω προπονητικη κουβεντα. Εγω βλεπω το αθλημα. Και το αθλημα που παιξαμε, οπως μας αφησαν να το παιξουμε, μου αρεσε.

Θεωρω οτι

1) δεν ξερω τοσα πολλα απο μπασκετ οσο ο Γιαννακης και

2) εχουμε αρκετους προπονητες/"επιστημονες" σε αυτη την φουκαριαρα την χωρα για να κυνηγησω εκει την επαγγελματικη μου αποκατασταση

Νομιζω οτι τον λενε Γλυνιαδακη τον κακομοιρη

Εγώ λέω ότι την ντόπα που παίρνουν θα αναγνωρίζεται από την Γουάντα μετά από 10 χρόνια γιατί τότε θα αναγνωρίζεται και από τα ειδικά εργαστήρια.:sick::shutup:

μαγκες και σε αυτον τον τομεα οι Κινεζοι, μιας και θα κρατησουν τα δειγματα απο αιμα και ουρα των αθλητων για 8 χρονια κατα τα οποια θα γινονται συνεχεις ελεγχοι. Δηλωσαν πως αν ανιχνευτει καποια ουσια σε αυτα τα 8 χρονια θα αφαιρεσουν και μεταλια.

Αυτο γινεται γιατι το αντιντοπιγκ ειναι σχεδον παντα ενα (για να μην πουμε παραπανω) βηματα πισω.

edit: βρηκα και ενα λινκ.

http://www.usatoday.com/sports/olympics/beijing/2008-07-28-ioc-drug-testing_N.htm

Φίλε SLN είπα την γνώμη μου, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή, αλλά δέν παύει να είναι μία γνώμη, μη ειδικού που μπορεί όμως να αξιολογηθεί αναλόγως.

Όλοι παρατηρήσαμε τα πρώτα 4-5 λεπτά του αγώνα που η ομάδα μας ήταν πολύ καλή παίζαμε συγκεντρωμένα - έξυπνα οι λάθος επιλογές του προπονητή στην συνέχεια ήταν εμφανέστατες και δεν χρειάζεται να είσαι ιδικός για να το καταλάβεις (βλέπε την επιμονή του για τον πολύ καλό αλλά δυσκίνητο για το συγκεκριμένο παιχνίδι Σοφοκλή).

Και πάλη λέω την γνώμη μου.

Όσον αφορά για το όνομα ε λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε.:)

καλημερα

ναι

σωστο ξεσωστο πιο ακουγεται καλυτερα?

αυτο λεω

κυριως μεταλ, αν εννοεις κλασσικη κιθαρα σπανια

//με τους ντριμ δεν εχω κατσει να ακουσω και να ασχοληθω με τα δικα τους τραγουδια.. μου τη σπαει που παιρνουν ενα τραγουδι-υμνο (ποιος τους ρωτησε?) και το κανουν μη πω.. σαν να τραγουδαει η καλομοιρα καζαντζιδη ενα πραμα

μεχρι τωρα μονο οι trivium εχουν κανει καλο cover του master of puppets.. το original παραμενει original

http://www.youtube.com/watch?v=wIRp6ccaGX4

downpicking και οι trivium φυσικα

//και live ...

ολες κατω και ακουγεται τζαμι.. ο αλλος εχει drop d?(ο τζακσονας)..μπραβο του. nice try

Από τα πιο βαρετά cover που έχω ακούσει, το νόημα είναι να πάρεις κάτι και να βάλεις λίγο από το δικό σου χαρακτήρα. Όσο για downpicking vs alternate, είναι απλά θέμα επιλογής ήχου και οχι το μέταλ δεν παίζεται μόνο με downpicking. dimebag darrell (rip), jeff waters και άλλοι ήταν κουλοί δηλαδή;

καλα το 1ο ειναι υποκειμενικο οσον αφορα το 2ο εκ των πραγματων το downpicking δεν σε εξασφαλζιει παντου (βλεπε 2ο σολο moP).. η εντονη κριτικη ηταν στο να παιζεις αποκλεστικα και μονο με alternate.. οπως εκανε ο πετρουτσι και ακουγοταν μια μπουρδα..

και γω παιζω με alternate αμα δεν προλαβαινω με down.

αλλα συνεχεια alternate ελεος.

tip of day

Στις κατωθι γιορτινες μερες

-Χριστουγεννα

-Πρωτοχρονια

-κυριακη του Πασχα(τος) (:p)

-15αυγουστος

απαγορευεται να μπαινουν στο ασανσερ οσα ατομα αναφερεται εξω στο ταμπελακι.

Ισως ειναι παγιδα:D

Χρονια πολλα στους εορταζοντες...labites και μη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.