Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ηθελα να ξερα ποιος τσαρλατανος ειπε πως το γιαουρτι ειναι ελαφρυ γευμα...Εφαγα δυο γαβαθες και βαρυστομαχιασα (λες να φταιει πουχε μεσα και σκορδο και αγγουρι?η μηπως οτι πριν απο αυτο εφαγα 3 γεμιστα και μετα απο αυτο μια κονσερβα κομποστα)...

Ναι από ότι ξέρω σημασία έχει όχι πόσο θα φας, αλλά πού θα το φας (πεδιάδα, βουνό,σε παραθαλάσσιο μέρος?):hehe:

Το στομάχι σου θα πρέπει να χωράει ακόμα λίγο...:hehe::sick: τώρα πιες και μία :beer: για να δέσει και η κομπόστα.:)

μαθανε ολοι και κανουν cover των μεταλλικα.. ΟΥΡΤ απο εδω.. το original δεν το φτανετε και ας παιζετε χιλιες νοτες το δευτερολεπτο..

ηρθε ο λουλης να τραγουδησει μαστερ οφ παπετς

http://www.youtube.com/watch?v=UY1qYI3oY-0&feature=related

ουρτ λεμε.. πεταχτε καμια ντοματα που μου θες και alternate picking ... ολες κατω ρε και αμα σ'αρεσει.. αν εμαθες αλλιως να πας να παιξεις κανα μπαχ.

ουρτ και παλι

αντε γεια... προσεχε μη ξεχασεις καμια νοτα φλρουμπα

μεχρι και πιανακι κουβαλησατε .. αχρηστοι!!

χεχε

http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8

να ρε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

νευρα και ζεστη = μπιπ

δειτει εδω

χαχαχαχαχαχαχαχα καλα το βιντεο.. τα σχολια στις σελιδες 2-3 ολα τα λεφτα!!!

ελιωσα λεμε... λολολολ

μπαινω μσν παραπανω

Το ξεφτελισε ο Petrucci. Ειπαμε ρε μαν παιζεις alternate picking, αλλα οχι κ ετσι! Η φωνη του κοκορα δεν μ'αρεσε:p

αλτερνατε παιζουν οι γεροι που δεν μπορουν να λιωσουν τον καρπο τους.

πανω κατω δηλαδη τη πενα.

οι μεταλικα παιζουν ολες τι πενιες κατω (εκτος απο τον κιρκ στα γρηγορα) αν και τελ ο james τωρα που γερασε βαραει και καμια αναποδα.

Βλεπω unknown οι αποψεις σου παντα ειναι πληρως τεκμηριωμενες... Αμπαλοι οι theater, στην πυρα, οι γεροι παιζουν με το κανονικο picking, ταμπλατουρες ftw... Keep up the good work.

χαλαρωσε ρε αμα γεμιζα τον τοπο εικονακια θα ηταν αλλιως?

εντιτ. προσωπικες αποψεις ειναι δεν επιβαλλω σε κανενα να τις υιοθετησει

Και αν αυτό ειναι alternate τότε το κανονικό picking πως είναι ? Υπάρχει και άλλη τεχνική εκτός από το πάνω-κάτω ? :S Με μπερδέψατε και είμαι και electric guitar noob και δεν ξέρω :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.