Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλημερες.. :yawn:

Ωχ και σημερα πρεπει να ξηλωσω ενα μ.........ο (οχι κιαλλο infraction κυριε Chosen :p) rootkit απο ενα PC φιλου.. Yet another boring day..

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

το καλυτερο cover που εχω ακουσει

δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα επαιζε ποτε γκομενα(?) ετσι.. σιγα μην ειναι αντρας ρε. λολ

Καλα...δες στα άλλα του βιντεο πως είναι καθώς και τα σχόλια των θεατών και θα αναθεωρήσεις...Πόσο εύκολο είναι πάντως να σε ξεγελάσει ένα μίνι...γενικά μιλάω.

Ναι τον ήπιαμε πάλι απ΄τους αχώνευτους....παίζουν παρα πολύ καλό μπασκετ αλλά δεν ξερω ...προσωπικά οι φάτσες τους με εκνευριζουν απίστευτα....δύσκολα αν επαιζα εναντίον τους θα κρατιόμουν να μην τους την σβουρίξω την μπάλα στην μούρη....

Για τους διαιτητές έχουμε κανένα σχόλιο?

Πρέπει να βοηθήσανε και αυτοί λιγουλάκι

Ότι είναι καλή ομάδα είναι ηλίου φαεινότερο εμείς όμως? μήπως σήμερα δεν.....

Βρέχει!! ΔΕΝ μου αρέσει η σκοτεινιά και η μαυρίλα που πέφτει!, ΔΕΝ μ'αρέσουν οι αστραπές και οι κεραυνοί!, ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΡΟΧΗ γιατί με κάνει καταθλιπτικό γενικά!!!!! :getlost:

Sorry για το ξέσπασμα :hehe:

ότι κι αν είναι, ξέρει να παίζει..

Τρομερός ο τύπος...

Το "No more tears" θα το ακούει ο ΖΑΚ και θα κλαίει...

Τρομερός ο τύπος...

Το "No more tears" θα το ακούει ο ΖΑΚ και θα κλαίει...

Κι εμένα δε με εντυπωσίασε και ιδιαίτερα θα έλεγα...

Κάτι τέτοια ακούω όταν θέλω να μιλήσω για τεχνική:

:D

Βρέχει!! ΔΕΝ μου αρέσει η σκοτεινιά και η μαυρίλα που πέφτει!, ΔΕΝ μ'αρέσουν οι αστραπές και οι κεραυνοί!, ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΡΟΧΗ γιατί με κάνει καταθλιπτικό γενικά!!!!! :getlost:

Sorry για το ξέσπασμα :hehe:

Totally_disagree :D

Μιλάμε τρελαίνομαι για βροχές κεραυνούς κτλ, γι αυτό πήγα και μετεωρολογία :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.