Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεν σε πιάνω :hehe:Στη Fujitsu τόσο λέει ότι έχει το συγκεκριμένο μοντέλο

Αυτό φοβόμουνα κι εγώ!!!!!

Sorry για την over 18 εξέλιξη του thread, απλά λείπει ο astrolabos και είναι η ευκαιρία να τα κάνουμε όλα π.....Άννα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εχω καιρο να παρω hardware...και αρχιζω και ανυσηχω...πεστε τιποτα ρε σεις..:hehe:

το ξενοδοχειο εννοεις?

Όχι καλέ,απλώς λέω πως σε 4 μέρες έχει διακοπές!

εχω καιρο να παρω hardware...και αρχιζω και ανυσηχω...πεστε τιποτα ρε σεις..:hehe:

107-41 στην downpoor με το p90 :happy2:

πήρα και gold dragunov :whip:

Σε σύγκριση των τελετών ενάρξεως (Ολυμπιάδων) η δικιά μας ήταν κατά πολύ καλλίτερη:T::T::T:

Σε σύγκριση των τελετών ενάρξεως (Ολυμπιάδων) η δικιά μας ήταν κατά πολύ καλλίτερη:T::T::T:

να πω πως συμφωνώ

επίσης όσοι πήγαν(εγώ δεν πήγα) έπαθαν πλακα με την ατμόσφαιρα εκεί:sick:

Ε εντάξει για να πόυμε την αλήθεια άλλο το επίπεδο που παρουσίασαν στην Κίνα...Η διαφορά των 40 δισ $ που χάλασαν οι Κινέζοι σε σχέση με τα 16 δισ $ που χαλάσαμε εμείς ήταν παραπάνω απο εμφανής...

Αυτοί ήθελαν να περάσουν ένα μυνημα. "Προσεχτε γιατί είμαστε πολλοι και αν τα παρουμε θα σας φαμε ούλους" :p

Αυτοί ήθελαν να περάσουν ένα μυνημα. "Προσεχτε γιατί είμαστε πολλοι και αν τα παρουμε θα σας φαμε ούλους" :p

Ναι, αλλά δεν μας είπαν...ποιός την έχει μεγαλύτερη?

Τη βάρκα εννοώ ε :p

Το μόνο που άξιζε για 'μένα, ήταν η Υδρόγειος και το Άναμμα της Φλόγας (αν και τα σκ@τωσαν εκεί, ο υπεύθυνος μπορεί και να είναι νεκρός)

Εξακολουθούμε να έχουμε την καλύτερη τελετή :p

Ε εντάξει για να πόυμε την αλήθεια άλλο το επίπεδο που παρουσίασαν στην Κίνα...Η διαφορά των 40 δισ $ που χάλασαν οι Κινέζοι σε σχέση με τα 16 δισ $ που χαλάσαμε εμείς ήταν παραπάνω απο εμφανής...

γενικότερα τα χρήματα που χαλάνε και αυτοί και κάποιοι άλλοι θα είχαν σώσει τουλάχιστον τον μισό πλανήτη

όσο κάποιοι απολάμβαναν την πολυτέλεια τον 40 δισ $,πολύ παραπάνω πέθαιναν λίγο πιο διπλα(ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην κίνα):dots:

Είπε κανείς το αντίθετο;;;''Χαλάσαμε'' είπα αν είδες...

Και εγώ το βρίσκω άδικο αλλά έτσι είναι η ζωή...

Είπε κανείς το αντίθετο;;;''Χαλάσαμε'' είπα αν είδες...

Και εγώ το βρίσκω άδικο αλλά έτσι είναι η ζωή...

συγγνώμη δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση ότι λέω κάτι το διαφορετικό

απλά είπα να το κάνω πιο μασημένο

πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε σε αυτό

και ειδικά σε μια χωρα όπως την κίνα...

Μαρεσει παντως που κανανε και λόγο για το περιβαλλον. Μιλανε αυτοι που έχουν τοξικο νέφος κτλ κτλ και δεν κάνουν τίποτες.

Μαρεσει παντως που κανανε και λόγο για το περιβαλλον. Μιλανε αυτοι που έχουν τοξικο νέφος κτλ κτλ και δεν κάνουν τίποτες.

Εσυ τι κανεις ω ;

Εσυ τι κανεις ω ;

Υπογραφω τουλάχιστο Κιότο. :p

Παιδια απο άυριο διακοπές.

Σας φιλώ και σας εύχομαι να περάσετε καλά 15αυγουστο.

Fox is officialy on vacation.

1052906_34162315copy.jpg

Paradise χιρ άι κομ.:smoke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.