Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

να κανω μια μινι ερωτηξη??

Υποθετιστω οτι μπαινει καποιος σε ιδιοκτητο της HOL.(αν δεν κανω λαθος εκει η τηλεφωνια ειναι voip)

Μπορει να στειλει fax?? (με κανονικο faxoμηχανημα)

Η χρεωση ειναι δωρεαν?(σαν αστικη-υπεραστικη κληση) ή παει εχτρα?

Γιατι η forthnet αναφερει (εστω και με μικρα γραμματα) οτι δεν ειναι δωρεαν τα fax.

αυταααα.....καλο σουκου να χουμε!

εγω παντος εχω 4net στελνω φαξ αλλα δεν με χρεωνει παραπανω , οσο ειναι το παγιο πληρωνω

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έκανα την καθιερωμένη, πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ, αναζήτηση τάφων και έπεσα στον τάφο του Jim Morrison στην Γαλλία... δικός μας και αυτός κρυφο-έλληνας... πρέπει να αναζητήσω τις σχέσεις του με την Πυθία και τους Δελφούς...

JimMorrisonGraveSite.jpg

Έκανα την καθιερωμένη, πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ, αναζήτηση τάφων

Η γυναίκα σου το ξέρει; :hehe::look:

Καλημέραααααα :yawn: Just woke up (Ναι το λάπτοπ εχτές το βράδυ κοιμήθηκε μαζί μου και ξυπνήσαμε και μαζί :hehe: I must be a perv LOL)

Καλημέραααααα :yawn: Just woke up (Ναι το λάπτοπ εχτές το βράδυ κοιμήθηκε μαζί μου και ξυπνήσαμε και μαζί :hehe: I must be a perv LOL)

Τι αναλογίες έχει το (λάπτοπ)?:hehe:

Jaco

Έκανα την καθιερωμένη, πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ, αναζήτηση τάφων και έπεσα στον τάφο του Jim Morrison στην Γαλλία... δικός μας και αυτός κρυφο-έλληνας...)

Μήπως θα πρέπει να το κοιτάξεις και να κόψεις αυτήν την συνήθεια?:hehe:

15,4' Οθόνη, σε ανάλυση 1280Χ800 (έχει ΠΟΛΥ παραπάνω αλλά η gpu δεν τα σηκώνει) 390 x 360 x 260 mm, 2.7 kg. Μοντελάκι ε ? :hehe:

Και εγώ που νόμιζα ότι η λέξη λάπτοπ ήταν παραπλανητική, και αναφερόσουν σε Ιταλικά θηλυκά (προϊόντα-προσόντα):laughing:

Και εγώ που νόμιζα ότι η λέξη λάπτοπ ήταν παραπλανητική, και αναφερόσουν σε Ιταλικά θηλυκά (προϊόντα-προσόντα):laughing:

Μακάρι αλλά που τέτοια τύχη :whistling:laughing:

μολις τελειωσε το καλλιτεχνικο κομματι της τελετης εναξης των ολυμπιακων αγωνων.(και αρχιζει η παρελαση των εθνικων ομαδων)

Αρκετα εντυπωσιακη σιγουρα,εφαμιλη των Ο.Α της αθηνας αν και δεν καταλαβα τα περισσοτερα απο τα διαδραματιζομενα στην παρασταση:D

Πρέπει να δείτε τι κάνουν οι Βορειοκορεάτες κάθε χρόνο.

Δε λέω, καλοί οι Κινέζοι, αλλά οι άλλοι εκεί πάνω είναι οι masters στο συγχρονισμό με αυτά που έδειχνε ο Δανέζης.

15,4' Οθόνη, σε ανάλυση 1280Χ800 (έχει ΠΟΛΥ παραπάνω αλλά η gpu δεν τα σηκώνει) 390 x 360 x 260 mm, 2.7 kg. Μοντελάκι ε ? :hehe:

Επειδή θυληκό με τέτοιες διαστάσεις σε ίντσες δεν παίζει, πρόσεχε μην σου βγει trans, γιατί με 15.4 . . . .

Φωτογραφίες από την νέα μου κιθάρα (όχι δεν έδωσα την παλιά, πήρα και δεύτερη :rofl:)

Σκάφος-Μπροστά μέρος

000_0019.jpg

Λεπτομέρεια από τα κουμπιά κλπ.

000_0020.jpg

Το πάνω μέρος του μπράτσου (ΟΧΙ δεν θυμάμαι πως το λένε :hehe:)

000_0021.jpg

Σκάφος-Πίσω μέρος

000_0022.jpg

Λεπτομέρεια από τους μαγνήτες

000_0023.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.