jpavly Αύγουστος 7, 2008 Author #8982 Αύγουστος 7, 2008 Μήπως πήρε κανείς το Newsletter του IKEA γιατί μου ήρθε corrupted?
jpavly Αύγουστος 7, 2008 Author #8988 Αύγουστος 7, 2008 Nope, ήταν το newsletter κι αναρωτιέμαι τι λέει γιατί ήθελα να πάω το Σάββατο.
fragou14 Αύγουστος 7, 2008 #8989 Αύγουστος 7, 2008 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=197396 το carbon ειναι ολα τα λεφτα....
ManosRK Αύγουστος 7, 2008 #8990 Αύγουστος 7, 2008 Παιζε οσο δυνατα θελεις ρε man. Ας φωναξουν τους μπατσους να τζαμαρετε παρέα Βασικα κρατα το κιθαρονι ρε συ. Κοιτα μην σου δώσει καμια σαβούρα μονο. Έεεετσι αρχηγέ μου!!!!! Κοίτα να δεις μαν, αυτό το κιθαρώνι είναι blues-ο-κιθάρα οπότε εγώ δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά (προτιμώ Rock/Metal) οπότε δεν πολυ-λέει να την κρατήσω και να σκονίζεται τσάμπα, άσε που θέλει και φτιάξιμο (μαγνήτες, "ίσιωμα στον καβαλάρη" κλπ.) οπότε τα λεφτά που θα 'εδινες να την φτιάξεις τα δίνεις και παίρνεις μια άλλη που να σε βολεύει επάνω σου. Τότε που την πήρα απλά είχα την τρέλα του πιτσιρικά, του στυλ "Μπαμπά πάρε μου μια κιθάρα να τζαμάρω σαν τον Jimmy" και ιδιαίτερες γνώσεις μηδέν (ήμουνα και 14 χρονών λολ), συν ότι λεφτά πολλά δεν παίζανε τότε. Οπότε ήθελα δεν ήθελα αυτή πήρα (200 ευρώ την είχε επειδή ήταν τελευταίο κομμάτι και η εταιρεία σκόπευε να την καταργήσει και πλέον δεν πουλιέται) Don't worry τώρα ξέρω πράγματα και τα γούστα μου είναι ακριβά γενικά και είμαι ΠΟΛΥ μυστήριος και αν δεν πάρω αυτό που θέλω δεν "πέφτω εύκολα". P.S. Καλησπέραααααααααααα
ΝTG Αύγουστος 7, 2008 #8995 Αύγουστος 7, 2008 να κανω μια μινι ερωτηξη??Υποθετιστω οτι μπαινει καποιος σε ιδιοκτητο της HOL.(αν δεν κανω λαθος εκει η τηλεφωνια ειναι voip)Μπορει να στειλει fax?? (με κανονικο faxoμηχανημα)Η χρεωση ειναι δωρεαν?(σαν αστικη-υπεραστικη κληση) ή παει εχτρα?Γιατι η forthnet αναφερει (εστω και με μικρα γραμματα) οτι δεν ειναι δωρεαν τα fax. αυταααα.....καλο σουκου να χουμε!
Jaco Αύγουστος 7, 2008 #8996 Αύγουστος 7, 2008 Δεν γνωρίζω για την τηλεφωνία της HOL, αλλά γενικά όλες οι voip γραμμές δεν μπορούν να περάσουν πάντα σωστά DTMF σήματα, πόσο μάλλον FSK κωδικοποιήσεις όπως των fax/modem... αυτό συμβαίνει γιατί οι provider έχουν πολύ μικρό bandwidth στο voip (όχι του internet), χρησιμοποιούν αλγόριθμους συμπίεσης που αλλοιώνουν τα δεδομένα ή έχεις μεγάλο attenuation ή μικρό SNR στην γραμμή...κατά περιπτώσεις ή ανάλογα του provider και των codecs μπορεί να δουλέψει σωστά το DTMF, αλλά η FSK κωδικοποίηση μόνο αν υπάρχει κατάλληλη υποδομή...
ΝTG Αύγουστος 7, 2008 #8997 Αύγουστος 7, 2008 μαιστα.. Κατι με ψιλοφοβιζε στην ολη ιστορια.(με την hol) Η forthnet δεν εχει προβλημα (λογικα) με το fax αλλα το χρεωνει.. tzampa fax is dead δλδ?nice... Aντε τωρα να τους μπασω ολους στον μαγικο κοσμο των e-mails
Jaco Αύγουστος 7, 2008 #8998 Αύγουστος 7, 2008 Υπόψιν δεν παίζουν ούτε συναγερμοί ή συστήματα ασφαλείας που μεταδίδουν σήματα dtmf από τηλ. γραμμή... χρειάζονται ip modules...
racer Αύγουστος 7, 2008 #8999 Αύγουστος 7, 2008 Τα αβγά είναι έτοιμα, ας τολμήσει κάποιος να βάλει τέρμα τη μουσική :rant:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.