Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

καλησπερα,στο αεροδρομιο μετρησα θερμοκρασια πιστας:bye:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

μιλαμε αμα αγγιξεις λαστιχο μετα:p απο προσγρειωση θα παθεις εγγαυμα 800βαθμου

τα λογια ειναι περιτα,απο τους καλυτερους χειριστες ακροβαστικων στον κοσμο

Καλησπεράααααααααααααααααααααααααααααααααα...

Όπως σας έχω πει και παλιότερα (νομίζω) έχω μια ηλεκτρική κιθάρα που θέλω να σουτάρω και βρήκα ένα μαγαζί εδώ που λέει πως μπορεί να μου κάνει ανταλλαγή (ΜΑΤΣΙΚΑΣ, για όσους ξέρουν από Καλλιθέα). Αύριο λοιπόν θα πεταχτώ να δω τι θα γίνει. Δεν ξέρω πως θα γίνει η ανταλλαγή (με τι κριτηρια κλπ.) αλλά φαντάζομαι θα την δεί να δεί αν είναι σε καλή κατάσταση κλπ., θα εκτιμήσει την αξία της και θα μου δώσει την ανάλογη.

Λοιπόν είπα να της βγάλω μερικές φώτος πριν να την δώσω και να σας τις δείξω...

100_0107.jpg

100_0108.jpg

100_0109.jpg

100_0110.jpg

Sorry για το ΧΑΛΙΑ quality αλλά δεν ξέρω γιατί βγήκαν έτσι, μάλλον επειδή τη μηχανή την είχα αρρύθμιστη έτσι για πρόχειρα...

Ρε φιλέ ManosRK δεν βρεθηκαις να παίρνεις τα αυτιά των γειτόνων, ντραν ντρουν με την κιθάρα σου, είχα μια <-οζαχ-βιόλα που έπαιζε πιάνω γειτόνισά να πούμε, της έλεγα κατή μπινελίκια, μέχρι που δεν άντεξα και μετακόμισα.:wall::dots: Ολόκληρο τάμα έκανα.?

Κοίτα να δεις...

Πρώτον δεν έχω παίξει και πολύ ηλεκτρική κιθάρα στην ζωή μου (δηλαδή δεν έχω μάθει) λόγω απώλειας χρόνου αλλά του χρόνου θα πάω και ξέρω κάποια βασικά πράγματα οπότε εντάξει δεν έχω ενοχλήσει και πολύ και αυτο που λες το έχω ζήσει και δεν μ'αρέσει ούτε μένα.

Δεύτερον όσο έπαιζα, έπαιζα σιγά στον ενισχυτή τον μεγάλο αλλά έχω και PocketPOD6 (a.k.a. φορητός ενισχυτής-συνδέεις την κιθάρα σου και τ'ακουστικά σου και παίζεις χωρίς να ενοχλείς ΚΑΝΕΝΑΝ);)

Παιζε οσο δυνατα θελεις ρε man. Ας φωναξουν τους μπατσους να τζαμαρετε παρέα :p

Βασικα κρατα το κιθαρονι ρε συ. Κοιτα μην σου δώσει καμια σαβούρα μονο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.