Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

A καλα, αμα ο καθε Αθηναιος που κανει 15 μερες διακοπες στην Κρητη δηλωνει Κρητικος, εμεις που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε πρεπει να δηλωνουμε Μυλοποταμιτες και Ζωνιανοι? :hehe:

ούρτου ρε,αφού από κει είναι η καταγωγή μου :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

pos lene to skilo mou

Η πυθία απάντησε:

Τσιμπουρομαγνήτη

pos lene to skilo mou, q@q@r@ ton fonazw

Η πυθία απάντησε:

Τι σύμπτωση! Κι αυτός έτσι σε φωνάζει

:OT::fight: ποιος ειναι αυτος μου λετε

:o

Άλλαξες avatar?

Αυτό είναι νέο :hehe:

O γάτος είναι διακοπές. Μετά τον δεκαπενταύγουστο θα επιστρέψει:p

Το ποντικι ειναι διακοπες, πηγε να βρη την γατα η γατα τη βρηκαι.

Η πυθία απάντησε:

Σου έχω μι λέξη. Δαφνί:slap:

αυτη την ερωτηση μου την εκανε ενας δασκαλος και του απαντησα οτι βρηκαι το ποντικι

A καλα, αμα ο καθε Αθηναιος που κανει 15 μερες διακοπες στην Κρητη δηλωνει Κρητικος, εμεις που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε πρεπει να δηλωνουμε Μυλοποταμιτες και Ζωνιανοι? :hehe:

Βασικά έχω βαρεθεί να γνωρίζω Κρητικούς στη Θεσ/νίκη που όλοι είναι από τα Ανώγια και τα Σφακιά...

400.000 κόσμος πόσοι είναι, από 2 χωριά βγήκαν όλοι?

Και ζήτημα είναι από τους 50-60 που ξέρω οι 3-4 αν είναι παλικάρια με όλη τη σημασία της λέξης.

Δεν μου λετε υπαρχει καποιος τροπος να μαθω να γραφω καλα ελληνικα σωστα μην παω ξανα 1η δημοτικου:unsure:

Βασικά έχω βαρεθεί να γνωρίζω Κρητικούς στη Θεσ/νίκη που όλοι είναι από τα Ανώγια και τα Σφακιά...

400.000 κόσμος πόσοι είναι, από 2 χωριά βγήκαν όλοι?

Και ζήτημα είναι από τους 50-60 που ξέρω οι 3-4 αν είναι παλικάρια με όλη τη σημασία της λέξης.

γιατι οι υπωληποι τη ειναι non fanatic man wom

Ωραίο site, με ωραίες τιμούλες.

http://www.hardstore.com/default.asp?idA=11

HARDSTORE has center in San Marino Repubblic, a little OFF SHORE republic extra CEE inside Italy (as Montecarlo, Andorra etc.) Standard prices on website are intended for ITALIAN CUSTOMER. If you are an UE customer you can buy from San Marino TAX FREE without custom in your country. Your pricelist will be without VAT and any TAX. click here for more info about.

σορρυ που θα σε στενοχωρησω ,αλλα οφφ σοουρ ειναι λιγο σπουκυ και στην θεση σου δεν θαχα παρεδωσε με τετοιες εταιριες (αν σου κανουν λαδια,πολυ δυσκολο να βρεις ποιος/πως/τι εχει δικαιοδοσια πανω τους)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.