Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Κι όμως ο Chuck Norris έχει φάει πολύ ξύλο!

Ταινία του 72.

Αυτη η ταινία δεν υπάρχει. Ήταν bootleg καποιων αντιτσακνορισκων για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του επι του σύμπαντος και να βάλουν και δεύτερο παίχτη στο παιχνίδι (ταδε εφη Bruce Lee). Τα σχέδια τους απέτυχαν παταγωδώς, ο Τσάκ Νόρρις τιμώρησε με θανατο τον Bruce Lee και ολους τους συνυπαίτιους και καθάρισε το όνομα του. :p

Π*τανες κατσαριδες... Ειχε μια το θρασος να ειναι στο δωματιο μου πριν λιγο. Την μακελεψα με τροπο που θα αποτρεψει την εισοδο σε οποιοδηποτε αλλο ζωϋφιο για τουλαχιστον 1 χρονο :hehe:

Π*τανες κατσαριδες... Ειχε μια το θρασος να ειναι στο δωματιο μου πριν λιγο. Την μακελεψα με τροπο που θα αποτρεψει την εισοδο σε οποιοδηποτε αλλο ζωϋφιο για τουλαχιστον 1 χρονο :hehe:

3 μέσα σε 20 λεπτά, 2 στο μπάνιο και μία στη κρεβατοκάμαρα των δικών μου :wall::wall::wall::bye:

Ισόγειο με κήπο :hm:

Τα ιδια και δω (ως προς το σπιτι). Και εχουμε και παντου κισσο...

Η καϊλα ειναι οτι δεν την πετυχα full-on αλλα την βαρεσα τοσο δυνατα, και εκανε τοσο θορυβο που μαλλον πεθανε απο την τρομαρα της :hehe:

IMG_2325.jpg

χαχαχαχαχ, ευτιχως εδω δεν εχουμε τετεια προβληματα..

Αν και εχουμε αλλου ειδους.. Εγω κυνηγαω σφυγκες γιατι ερχοντε και κανουνε φωλιες σε οποια μικροσκοπικη χαραμαδα βρουνε.. (Μια φορα μπηκε μια μεσα στην τηλεωραση.. :hehe: )

Καθε καλοκαιρι τα ιδια τραβαμε.. :p

Αυτη η ταινία δεν υπάρχει. Ήταν bootleg καποιων αντιτσακνορισκων για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του επι του σύμπαντος και να βάλουν και δεύτερο παίχτη στο παιχνίδι (ταδε εφη Bruce Lee). Τα σχέδια τους απέτυχαν παταγωδώς, ο Τσάκ Νόρρις τιμώρησε με θανατο τον Bruce Lee και ολους τους συνυπαίτιους και καθάρισε το όνομα του. :p

uCaUre8Ju94

Η καϊλα ειναι οτι δεν την πετυχα full-on αλλα την βαρεσα τοσο δυνατα, και εκανε τοσο θορυβο που μαλλον πεθανε απο την τρομαρα της :hehe:

IMG_2325.jpg

Το ίδιο ποδοστρίνγκ έχουμε ! :p (Για μέσα στο σπίτι !)

IMG_2325.jpg

Και 3ο quote μαζι με την τεραστια φωτογραφια ετσι για σπασιμο και για να δω αν εχει κανεις το θρασος να στειλει παρατηρηση "Φιλε δεν χρειαζεται να κανεις quote ολη την φωτογραφια.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΜΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΗ???? ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ???? :whip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.