Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εμενα μου εχουν τυχει καναδυο φορες διαφημιστικα bot στο τηλεφωνο :wall:

αφού θα τα πεις που θα τα πεις....ένα thread για ψυχανάλυση -ψυχοθεραπεία των μελών του thelab τώρα...Να πληρώνουμε ψυχολόγους και σε ακραίες καταστάσεις ψυχιάτρους, δεν λέει

αφού θα τα πεις που θα τα πεις....ένα thread για ψυχανάλυση -ψυχοθεραπεία των μελών του thelab τώρα...Να πληρώνουμε ψυχολόγους και σε ακραίες καταστάσεις ψυχιάτρους, δεν λέει

Νομιζω καπως ετσι ειχε ξεκινησει αυτο το thread :)

έτσι ξεκίνησε ίσως αλλά δεν λέμε μόνο για τα ψυχολογικά μας...μπερδευόμαστε με καλημέρες /χρόνια πολλά , μηνύματα τύπου sms κτλ.

Παιδια απιστευτη βαρεμαρα σημερα και ειναι και πολυ slow day etc,etc δεν αντεχω!Για να φανταστειτε μολις ξυπνησα απο ενα 4ωρο υπνο που για μενα αυτο ειναι απλως LOL!

Αυτα τα θεματα με το τιμιο και δικαιο RMA εχουν αρχισει να μου θυμιζουν εντονα το παρακατω βιντεο...

Ολοι εκθετουν τα επιχειρηματα τους so logically if she weighs the same as a duck, she is made of wood....and therefore......A WITCH!!! BURN HER!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g

γραφικος αλλα χαριτωμενος paralelism :p

yo check this out

Εγώ τι να πώ φίλος?

Έχω να πάω στο γιατρό (σε ουρολόγο) να φάω όλη την γραφιοκρατεία και την ουρά

της ζωής μου, έχω αγχος για τις εξετάσεις και έχω απογευματινό φροντιστήριο 7-9 και το βράδυ να πάω να δώ έναν άρρωστο φίλο μου.

Μακάρι να ήμουν στη θέση σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.