Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αυτα τα θεματα με το τιμιο και δικαιο RMA εχουν αρχισει να μου θυμιζουν εντονα το παρακατω βιντεο...

Ολοι εκθετουν τα επιχειρηματα τους so logically if she weighs the same as a duck, she is made of wood....and therefore......A WITCH!!! BURN HER!!!!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλα τι ειδαν εχθες τα ματακια μου: τον αρχιχουντικο Παττακό, να μιλάει στο Αλτερ, και να λεει οτι στις φυλακες δεν εγιναν βασανηστηρια, αντιθετα εγω οταν κατεβηκα να δω ειδα να παιζουν πετόσφαιρα.

Τι λεει ρε το ατομο. Σιγα μην επαιζαν και PRO .

Πω ρε παιδια ομως, το ματι του ηταν τοσο μαυρο και κακο μοχθηρο λες ειχε βγει απο κανενα τερας. Μετα του φορεσαν γυαλια (μαυρα και αυτα) και φαινοταν πιο νορμαλ. Πω πω πω πω ... μιλουσε και με ενα χιλτερικο ύφος ... μονο που δεν τους έδειρε ορους στα παραθυρα.

quiz αγοραζεις εναν 8500(750Α159) την μια ημερα τον δοκιμαζεις σε cascade και πεζη 5700 3d με 1.78 volt και μετα απο 2 ημερες επειδη εχουν πεση οι τιμες αγοραζεις αλλον εναν 8500(813Α380)και τον και τον δοκιμαζεις και αυτον στο cascade και πεζη και αυτος 5700 3d με 1,90 volt ερωτημα σε παη ετσι απλα εισαι τυχερος η κωλοφαρδος του κερατα?

post-6030-1416073593,3538_thumb.jpg

post-6030-1416073593,3738_thumb.jpg

Mε παιρνουν σπιτι απο την on.. ναι γεια σας εχουμε αυτο το πακετο μπλα μπλα μπλα..

δεν ειχα τι να κανω οποτε λεω ασε να δουμε τι θα μας πει.. σας προσφερουμε αυτο κ αυτο καυτο... με 35ε!!!

τις λεω οχι δεν ενδιαφερομαι.. μ λεει γτ?? τις λεω τηλεοραση δε βλεπω.. ιντερνετ εχω δωρεαν γτ περνω σημα απο το πανεπιστημιο π ειναι απεναντι απο το σπιτι μ κ πιανει το ασυρματο δικτυο και τηλεφωνο δεν εχω σπιτι γτ χρησιμοποιω μονο το κινητο [κ μιλαγαμε απο το τηλεφωνο του σπιτιου ..χαχαχχα

απο την on εχουν ξεσκιστει στα τηλέφωνα.. προχτες ηρθε κ ενας κοστουμαρισμενος σπιτι να μας ενημερωσει.. λετε να βαλω να γλιτωσω το πρηξιμο?? ... :p

εμένα με πήραν τις προάλλες από HOL, μου ξεκινάει το παραμύθι, και όταν λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι ευγενικότατα, μου το έκλεισε στεγνά στα μούτρα! Με απόκρυψη φυσικά...

εμένα με πήραν τις προάλλες από HOL, μου ξεκινάει το παραμύθι, και όταν λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι ευγενικότατα, μου το έκλεισε στεγνά στα μούτρα! Με απόκρυψη φυσικά...

εγω πλεον δε σηκωνω τηλεφωνα με αποκρυψη, δε πα να ειναι οποιος θελει, αρνουμαι

εγώ πάλι έχω βαρεθεί να με παίρνουν από κάτι βλακείες για έρευνα αγοράς και τα ρέστα :TD:

τους λες κάθε φορά ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ και αυτοί οι στόκοι ξαναπαίρνουν στο καπάκι :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.