Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρα από την Βροχερή Στουτγκάρδη...3 μέρες είμαι εδώ και δεν έχω δει έστω και μια φορά τον ήλιο.

Πέρα από αυτό έχω να πώ οτι είναι πανέμορφα με μόνη διαφορά οτι οι άνθρωποι είναι πολύ ζώα....

ΠΣ Έχει απίστευτες γκόμενες εδώ.....:hehe: :drool: :D

Καλημέρα από την Βροχερή Στουτγκάρδη...3 μέρες είμαι εδώ και δεν έχω δει έστω και μια φορά τον ήλιο.

Πέρα από αυτό έχω να πώ οτι είναι πανέμορφα με μόνη διαφορά οτι οι άνθρωποι είναι πολύ ζώα....

αμα δεν εχουν ξυρισμένα και μαυρισμένα μπουτακια τι να τις κανουμε?:hehe:

Την μοναδικη φορα που πηγα (και εκατσα 1,5 ολοκληρη ωρα :hehe: ), ολοι οι μικροι/μικρες ηταν φαρδια παντελονια, βαμμενο μαλλι και πιρσινγκ. Πολοι τρεντυ αυτη η πολη λεμε :p

omgwtfbbq...? Δημόσιος υπάλληλος είσαι...? :p

Good reflexes θα ελεγα.. Χρονια στο τρυπακι των FPS και να μη μπορω να πιασω 10 μυγες στο monitor? :p

Omg δείτε μαχαίρι

Και πωλείται και ελέυθερα στο νετ.

Δεν θα θελα να μαι από την άλλη άκρη του :sick:

Οχι κι ασχημα.. :hehe:

Omg δείτε μαχαίρι

Και πωλείται και ελέυθερα στο νετ.

Δεν θα θελα να μαι από την άλλη άκρη του :sick:

Βλακεία είναι. Ιδανικό αν θες να κάνεις τη κουζίνα καπέλο γυναικείου αναπαραγωγικού οργάνου για να εκδικηθείς την μητέρα ή τη γυναίκα σου (ή και τις δύο μαζί:hehe:)

OMG!!!!!!! τι είναι αυτο ρεε ???:o ΛΟΛ

Μάλλον με υψηλή πίεση αέρα θα δουλεύει, τι μάλλον σίγουρο το βλέπω

Μπάσκετ πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς με Ισπανία...

Άντε καιρός είναι να τους κερδίσουμε

Άγραφος κανόνας: Πάμε αργά στην αριστερή λωρίδα, και προσπερνάμε από δεξιά, αποφεύγοντας τους διπλοπαρκαρισμένους : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.