Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αν εχεις και με κουνουπια, εισαι θεος :p

Φανταζομαι σε ολους εχει τυχει... Εχεις μολις αποκοιμηθει (ισα που χεις αρχισει να τον περνεις λεμε) και ενα αναιδεστατο κουνουπι ερχεται και βουιζει διπλα στο ρημαδιασμενο το τυμπανο σου. Η χειροτερη τιμωρια ειναι η εξης. Αναβεις φως, και κυνηγας το κουνουπι. Αφου το εντοπισεις, το αιχμαλωτιζεις αναμεσα στης παλαμες σου χωρις να το σκοτωσεις (skillz, ρωτηστε τον astrolabo). Κλεινεις φως. Νανουριζεις το κουνουπι, του λες παραμυθακια, του λες για την γκομενα που σε παρατησε, του λες για τη χιονατη και για κατι κοντους, με τα πολλα τον περνει και το κουνουπι. Και τοτε, φερνεις τις παλαμες κοντα στο στομα και του λες...

ΒΒΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Err...

Ok.

Εγώ προτιμώ το ΤΕΖΑ. Αν έχω όρεξη κάνω το Μιγιάκι και τα πιάνω με το χέρι. Στα πολλά νεύρα, οδοντογλυφίδα και αναπτήρας.

Αλλά εσύ...

Εσύ μπήκες στο next level!

Δεν παίζω :hehe:

Αν εχεις και με κουνουπια, εισαι θεος :p

Φανταζομαι σε ολους εχει τυχει... Εχεις μολις αποκοιμηθει (ισα που χεις αρχισει να τον περνεις λεμε) και ενα αναιδεστατο κουνουπι ερχεται και βουιζει διπλα στο ρημαδιασμενο το τυμπανο σου. Η χειροτερη τιμωρια ειναι η εξης. Αναβεις φως, και κυνηγας το κουνουπι. Αφου το εντοπισεις, το αιχμαλωτιζεις αναμεσα στης παλαμες σου χωρις να το σκοτωσεις (skillz, ρωτηστε τον astrolabo). Κλεινεις φως. Νανουριζεις το κουνουπι, του λες παραμυθακια, του λες για την γκομενα που σε παρατησε, του λες για τη χιονατη και για κατι κοντους, με τα πολλα τον περνει και το κουνουπι. Και τοτε, φερνεις τις παλαμες κοντα στο στομα και του λες...

ΒΒΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

το εχεις πιασει το νοημα..............του καμμενου:hehe:

:p

GRID rulez, πριν λίγο σταμάτησα να παίζω :happy2:

:hi:

Δοκιμάστε αυτό για το practice αύριο

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=14850∂=sports

Err...

Ok.

Εγώ προτιμώ το ΤΕΖΑ. Αν έχω όρεξη κάνω το Μιγιάκι και τα πιάνω με το χέρι. Στα πολλά νεύρα, οδοντογλυφίδα και αναπτήρας.

Με chopsticks τις έπιανε ο Μιγιάγκι :hehe:

Αλλά εσύ...

Εσύ μπήκες στο next level!

Δεν παίζω

All the way!!!!! :hehe:

Καλά ρε μαν που το βρήκες τέτοιο game ? :rofl: μιλάμε ΘΕΟΣ λολ

καλημέρεεες :D

Λίγες μέρες ακόμη και οι διακοπούλες/αποτοξίνωση επανέρχονται :D

Κάτσε και δουλεψε και λίγο!

ΟΥΡΤ!

:p

Όχι μωρέ, απλώς ήλπιζα ότι θα υπήρχαν και πιο φτηνά μοντέλα με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό... Τεσπα... :(

Το καλο ειναι οτι οι τιμες πεφτουν γρηγορα.(σε καποια προιοντα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.