Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Παιδια χθες ευχαριστηθηκα μουσικη.Πηγα μαζι με τονdaddy στο μαγαζι που παιζει!Ακουσα απο Irish folk εως και Hard Trance μιλαμε επαθα πλακα με τον κοσμο.5 η ωρα που κλεισανε εχει ακομα μεσα το μαγαζι 50 ατομα στις 3 ηταν τοσο γεματο που για να πας τουαλετα ηθελες 10 λεπτα :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλησπέρα παίδες.. Είναι πολύ άσχετο με τη θεματολογία του λάμπη, αλλά: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο site/forum (είτε ελληνικό είτε αγγλικό) με θέμα τις διάφορες αρρώστιες των φυτών? Έχουμε 5-6 καρυδιές για μεταφύτευση και ξαφνικά έχουν αρρωστήσει όλες - άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο- και είναι κρίμα να χαλάσουν :(

Αν χαλάνε οι ακρες των κλαρών, είναι ενα ''σκλουληκι'' που νομίζω το σκοτώνεις ρίχνοντας χαλκο σε σκόνη...

Ετσι μας χάλασε(σχεδόν) και εμάς ενα καρποφόρο δέντρο...:p

έλεγα να ξεκινήσω πρώτα την αναζήτηση από το σπίτι. Κρίμα τα φυτά να χαλάσουν, κρίμα να πεθάνω κι εγώ από τη ζέστη :p

Υπάρχει κανενα site αντίστοιχο με του www.sportime.gr που μας άφησε χρόνους;

Και δή, κανένα που να έχει τα πρωτοσέλιδα ολων των αθλητικών;

Φιλε μου εγω μπαινω στο contra(κλασικο νταξει),sport24.gr και το bam.gr ειναι καλο αλλα μονο για γαυρους..:)

Πρωτοσέλιδα εχει κανενα απο δαύτα; Ειμαι κουτσομπόλης τι να κάνω... :p

Edit: Ακυρο, τα βρήκα στο sport24, ειμαι ολιγον απο n00b τελικα... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.