Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

σήμερα έφαγα το πρώτο μου infraction....

λόγος ήταν αυτό το ποστ που έκανα στο ποθ

η δικαιολόγιση για το infraction ήταν ότι με το συγκεκριμένο ποστ θα χανόταν κάποια πληροφορία στο ποθ....

πολύ σωστή δικαιολογία όντως.Άλλωστε το πρώτο σαιτ που ψάχνει κανένας σχετικά με ασφάλειες αυτοκινήτου είναι το lab (το δεύτερο είναι το sport24 μάλλον ....):TD:

και κάτι άλλο.Με το συγκεκριμένο ποστ σκόπο είχα απλά να εκφρασω τον προβληματισμό μου και όχι να πάρω συγκεκριμένη απάντηση....οπότε και το thread που δημιουργήθηκε για μένα είναι άχρηστο...

σήμερα έφαγα το πρώτο μου infraction....

λόγος ήταν αυτό το ποστ που έκανα στο ποθ

η δικαιολόγιση για το infraction ήταν ότι με το συγκεκριμένο ποστ θα χανόταν κάποια πληροφορία στο ποθ....

πολύ σωστή δικαιολογία όντως.Άλλωστε το πρώτο σαιτ που ψάχνει κανένας σχετικά με ασφάλειες αυτοκινήτου είναι το lab (το δεύτερο είναι το sport24 μάλλον ....):TD:

και κάτι άλλο.Με το συγκεκριμένο ποστ σκόπο είχα απλά να εκφρασω τον προβληματισμό μου και όχι να πάρω συγκεκριμένη απάντηση....οπότε και το thread που δημιουργήθηκε για μένα είναι άχρηστο...

Καλώς ή κακώς, τον κόσμο του TheLab τον ενδιαφέρουν κι άλλα θέματα. Αν δηλαδή βρεθούν άλλα 10 άτομα με τις συγκεκριμένες απορίες, είναι καλύτερα να κάνουν όλοι από μια ερώτηση κάθε 2 μέρες στο ΠοΘ;

Καλό καλοκαίρι σε όλους φίλοι...

Τα ξαναλέμε από Σεπτέμβρη μεριά αν και θα προσπαθήσω να περνάω που και που από εδώ να λέω μια καλημέρα

Καλά να περάσετε και να προσέχετε :)

Τα ξαναλέμε από Σεπτέμβρη μεριά αν και θα προσπαθήσω να περνάω που και που από εδώ να λέω μια καλημέρα

fukkenwin.jpg

πωρε λεμε πολυ ζεστη στα πάτρια εδάφη...εχω την εντυπωση θα την κανω για πανω παλι... πιο νωρις..

[επηρεασμενος απο τα "μεθεορτια" των tsunami προσφορων]

Μηπως το επομενο μαγαζι/user που θελει να κανει προσφορες να το εκανε με τη βοηθεια καποιου μοδ/αδμιν στο τι-που-ποσο section και αμεσως μετα να το κλειδωνε ο mod/admin???

Καλη η ενημερωση ως προς τις προσφορες αλλα ποιος προλαβε ,ποιος δεν προλαβε ,ποιος ειναι αγιος ,ποιος ανηθικος κλπ δεν νομιζω να προσφερει τιποτα ως προς την προσφορα αυτη καθεαυτη!!

[/επηρεασμενος απο τα "μεθεορτια" των tsunami προσφορων]

Μετά την αποτυχία σου , την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια

πωπω ελπίζω να έχουμε σύντομα ξεστοκάρισμα σε γνωστές αλυσίδες, γιατί πραγματικά είναι απλά best να γυρνάς από offspring έχοντας θυμηθεί χρόνια γυμνασίου-λυκείου, να είσαι λιώμα, να τρως τοστακια με κασερι αυγουλακι και μαγιονέζα και να διαβάζεις DRAMAAAAAAA+QQ για τις προσφορές.

Ποιος κατεβαίνει κέντρο με τέτοια ζέστη? :(

ΠιΕς. Καλημέρες :D

ΠιΕς2. Τουλάχιστον θα έχει τουρίστριες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.