Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Κολλημένος με τη μπάλα? Έρχονται, θα τους δείς, ηρέμησε :p

H 8xορδη είναι όπως η 7χορδη με μια La κάτω ή μια Fa# πάνω? Μάλλον το 2ο εκτός κι αν έχεις σκοπό να πεθάνεις στο σόλο...

Ταυρί, σταθερή αξία πάντως, από τις πιο όμορφες κιθάρες ever.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εδω τιποτα στους 29c ειμαι...χαλαρος..καλυτερα γιατι η παραλια μου πεφτει λιγο μακρια

F,Bb,Eb,Ab,Db,Gb,Bb,Eb, ενα-δυο κουρδισματα κατω.

και δεν θα τους δω....

ααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Ψωφος στα μπανια.

Ζητω το A/C.

εδω τιποτα στους 29c ειμαι...χαλαρος..καλυτερα γιατι η παραλια μου πεφτει λιγο μακρια

πάντα το έλεγα ότι η δουλεία που κάνεις είναι βυσματική :hehe::p :P :p

Πίσω απο την μπίχλα, ποδαρίλα και βρωμίλα του camping Ποσσειδίου Χαλκιδικής.

Θέλω να μουλίασω στην μπανιέρα μέχρι να αλλάξω δέρμα :p

Ε, ποταπη ρε συ. Δεν ειναι και καμια τρελη κιθαρα... Οπως η παρακατω ας πουμε

Ε νταξ!!!! σαν την παρακάτω ΔΕΝ είναι (Η οποία btw είναι my second wannabe-true dream) αλλά οι SG's είναι ΤΟ όνειρο μου, ας αποκτήσω μια SG κι ας πεθάνω μετά (όχι ΑΜΕΣΩΣ μετά είπαμε, ας την χαρώ πρώτα λίγο και μετά βλέπουμε :hehe:)

IBANEZ RULEZZ!!!

P.S. btw ξέρετε κανένα μαγαζι εδώ Αθήνα (και κατά προτίμηση όσο πιο κοντά στο Μοσχάτο γίνεται) που να δέχεται είτε για ανταλλαγή με άλλην, είτε αγορά επί πληρωμή μεταχειρισμένης ηλεκτρικής κιθάρας ? (και ίσως και ενισχυτή αλλά η κιθάρα με ενδιαφέρει περισσότερο να την σουτάρω λολ)

Εισιτήριο για να μπεις? Ναι, το καταλαβαίνω. Άλλα ένα εισιτήριο για τη φωτογραφική και ένα διαφορετικό για camera, ε, αυτό παραπάει!!

Αν ένα άτομο θέλει να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, πρέπει να πάρει τρία εισιτήρια! :boxed:

Ρε σείς, εχετε δεί κανενα επεισόδιο απο Happy Tree Friends? Ελεεινότατα... Μπείτε youtube και δείτε.. Μικρα σκετσάκια animation ειναι απο 2-4 λεπτα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.