Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Είναι περίεργη η νύχτα... και η μουσική/οί γενικότερα στην Ελλάδα... πρέπει να έχεις συγκεκριμένο χαρακτήρα, κότσια και άντερα... και ευτυχώς κατά την γνώμη μου, δεν τα έχω... όπως και επίσης δεν θα μου άρεσε να κοπανάω σε ένα σκυλάδικο μέχρι να ξημερώσει για να ζω... κάψιμο...

Σωστός!!!...Δυστυχώς (πάλι ΛΟΛ) αλλά θα μπορούσες να κάνεις δουλειά studiου (ηχογραφήσεις, cdia και τέτοια) και για σένα αλλά και για άλλους και υπάρχει και το εξωτερικό αν σε βολεύει που εκεί είναι ομολογουμένως πιό "εύκολα"

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Κοιταξε... Εκτος απο την κιθαρα, εχω την πετρια του DIY. Γι' αυτο το προηγουμενο καλοκαιρι, δημιουργηθηκε αυτος. Τωρα, αφ' ενος με τρωει ο πωλος μου, και αφ' ετερου εχω λεφτα και χρονο. Εχω βρει αναλυτικα, μεχρι αηδιας, σχεδια για Soldano SLO-100, οποτε... Μεσα στην εβδομαδα θα παρω μια προκαταβολη για μια δουλεια που κανω, και θα αγοραστουν τα πολυ βασικα για τον soldano, και 2x Celestion Vintage 30 για μια καμπινα.

Το μονο downside ειναι οτι λογω ελειψης ελευθερου χρονου, τον τελευταιο καιρο την εχω παρατησει σχεδον τελειως. Πρεπει να επανελθω. Α, προς το παρον εχω μια ποταπη Epiphone SG μαυρη.

Ε, ποταπη ρε συ. Δεν ειναι και καμια τρελη κιθαρα... Οπως η παρακατω ας πουμε :rolleyes:

EDIT Ρε συ Jaco, πως και δεν εχεις και κανενα smith ακομα?

gibson.jpg

Καλημέρες...

Παραλία - λάπτοπ - ελληνικός - ησυχία. Πέθανα και είμαι στον παράδεισο... :giveup:

Καλημέρες τι κάνει η Αττική, εδώ κάτω από της 8.30 ψηνόμαστε είδη.

σε πια παραλία LevelOne?

Το warwick τι τι έβαλες, να μας τρέχουν τα σάλια? ππρρρρ!!!! :D

Ωραία συλλογή μαν...ζηλεύω!!! Προσωπικά ένα Rickenbacker 4001 ή 4003 είναι το δικό μου όνειρο. Πού θα πάει...

Είναι περίεργη η νύχτα... και η μουσική/οί γενικότερα στην Ελλάδα... πρέπει να έχεις συγκεκριμένο χαρακτήρα, κότσια και άντερα... και ευτυχώς κατά την γνώμη μου, δεν τα έχω... όπως και επίσης δεν θα μου άρεσε να κοπανάω σε ένα σκυλάδικο μέχρι να ξημερώσει για να ζω... κάψιμο...

Μεγάλη υπόθεση...για τους μουσικούς που θέλουν να ζήσουν παίζοντας είναι μονόδρομος το νταχντιριντί σ'αυτή τη χώρα. Δυστυχώς. Και εφόσον δεν μπορείς να παίζεις αυτό που θες, συμβιβάζεσαι, "εκφυλίζεσαι" κατά κάποιον τρόπο. Γίνεται "δουλειά" ενώ παύει να είναι "διασκέδαση". Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε Jaco...αλλά...

Πρόσφατα μπήκα σε μια λαϊκή ορχήστρα και παίζουμε σε πανηγύρια, γάμους κλπ. Κοινώς ξεπουλήθηκα, λολ.

'Οχι ότι καλύτερο, από μουσικής πλευράς :p αλλά το νυχτοκάματο είναι καλό, τρώς, πίνεις, διασκεδάζει και ο κόσμος. Διασκεδάζω κι εγώ μέχρι ένα σημείο, γιατί όχι? Είναι και χαβαλές στην τελική (ειδικά αν έχεις κάφρο drummer :hehe: ) Γενικά προσπαθώ να βγάζω το καλύτερο που μπορώ, όχι για τον θεατή, αλλά για μένα.

Massive Attack fan?

ρεμάλι mode on περισσότερο θα'λεγα :p φυσικά και ακούω Massive...

και ενα πρωινό track με τον ανυπέρβλητο Victor Wooten για όλους τους συνάδελφους μπασίστες :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=f9a4ThBNacY

To σκάφος μου κάνει για Ibanez. Λιτή και απέριττη.

Εξαρτάται βέβαια τι θες να παίξεις. πχ οι Ibanez είναι καλές για από rock έως death metal καταστάσεις (τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ), ενώ και το "ταυρί" περισσότερο για πιο κλασικά πράγματα, Sabbath, AC/DC και....Biohazard :p

(...μετά θα βγούν οι υπέρμαχοι των Flying V, των Stratocaster και πάει λέγοντας :hehe:)

精選套件內含五組精心設計的 DVD 選單別出心裁的動態物件適用任何家庭影片。(適用威力導演7、威力製片5)

示範影片請點選

Astrolabos ©® :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.