Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και το απόγευμα έχει άλλη βόλτα, στο μεγάλο παζάρι. Πριν είχα πάει στο μικρό. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ :crazy:

Ο παθός μαθός:p Εγω έχω ξεκινήσει γυμναστική για τον Αύγουστο:p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εσύ είσαι κάτω από το καπέλο ; :p :P :p:hehe:

@ Borg: Δεν σε ξέχασα ρε :D

Μη μου ανησυχείς...Απλά είμαι λίγο πνιγμένος..Από άυριο όμως...Πανυγήρι :D :D :D

Ας μου πει ενα καλο παιδακι τον τυπο του VTT με τα Gtl πως shi(f)t τα λενε...:flex:

Η αναζητηση δεν βγαζει κατι..:(:(:(

Στο επόμενο τοπ γκιαρ έχει μεταχειρισμένες αλφα ρομέο..... :D:D για να δούμε....σε μία φωτό είχανε μια 75αρα και μια σπάιδερ! :D

75, GTV και Spider παλια!!

Μετά κόπων και βασάνων επιτέλους εχω επιτέλους κωδικούς για Alpha Web Banking...

Και μόλις συνειδητοποίησα οτι για τις advanced (και καλά) συναλλαγές θέλει εκτός από τους κωδικούς ΚΑΙ μια συσκευή αναπαραγωγής κωδικών που χρεώνεται μάλιστα extra 7ευρώ και πρέπει φυσικά να κάνεις αίτηση.. JESUS :wall:

Καλα έτσι κάνουν ολοι online συναλλάγες μέσω Alpha Bank?

Α ρε Eurobank (απιστευτο που το λέω αυτό).... με 3 click κάνεις τα πάντα...

Ευτυχως ή δυστυχως ετσι ειναι το συστημα στην Alpha και την Εθνικη.Υποτιθεται ειναι για μεγαλυτερη ασφαλεια...

Αύριο έχει άλλο γ@μήσ1.. Το tour ξεκινάει στη 1.30 και τελειώνει στις 5.30 :giveup:

Βρήκα Nokia N96 στις 250 λίρες (~125€) :D

Ευτυχως ή δυστυχως ετσι ειναι το συστημα στην Alpha και την Εθνικη.Υποτιθεται ειναι για μεγαλυτερη ασφαλεια...

Βασικα δεν περίμενα και τιποτα πιο advanced απο τους δεινόσαυρους της εγχώριας λιανικής τραπεζικής αλλα αυτο το πράγμα με την συσκευουλα παραπάει...

Εκοψα την καρτα τους, απο αύριο θα κόψω και το e-banking τους...

Να ζησει ο ταξιτζης που του δωσα 10ε και μου'δωσε ρεστα για 20ευρο :T:

Δεν είναι κρίμα που του πήρες 10 ευρώ από το μεροκάματό του;

Δεν είναι κρίμα που του πήρες 10 ευρώ από το μεροκάματό του;

Δεν ειναι κριμα που'χε κλειστα παραθυρα με air condition και καπνιζε σαν φουγαρο και του'λεγα να ανοιξουμε λιγακι κανα παραθυρο να φευγει λιγο ο καπνος γιατι με πειραζε και μου'πε "ωωωωωωπ φιλαρακι, δεν ερχομαι εγω στο σπιτι σου να σου πω τι θα κανεις..." ?

75, GTV και Spider παλια!!

ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ :D :D

Εντάξει σε κάτι τέτοια επεισόδια με τα μεταχειρισμένα πέφτει απίστευτο γέλιο!!!

Δεν ειναι κριμα που'χε κλειστα παραθυρα με air condition και καπνιζε σαν φουγαρο και του'λεγα να ανοιξουμε λιγακι κανα παραθυρο να φευγει λιγο ο καπνος γιατι με πειραζε και μου'πε "ωωωωωωπ φιλαρακι, δεν ερχομαι εγω στο σπιτι σου να σου πω τι θα κανεις..." ?

Κατακριτέα η συμπεριφορά του, εγώ θα κατέβαινα επιτόπου από το ταξί, αλλά το μεροκάματο είναι μεροκάματο. Δεν κατηγορώ εσένα, μην το παίρνεις προσωπικά, απλά προχθές μου έτυχε να μου δώσουν παραπάνω ρέστα και τα γύρισα πίσω και το σκεφτόμουν αργότερα αν και κατά πόσο κάνουμε καλά να κρατάμε εν γνώση μας τα λάθος ρέστα ή όχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.