Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ενταξ αυτοι ειναι πραγματικα gay

-hey barbie

-hey( το ονομα)

-wanna go for a ride

-sure let's go

I am a barbie girl in a barbie world....

ΦΡΙΚΗ

ενταξ αυτοι ειναι πραγματικα gay

-hey barbie

-hey( το ονομα)

-wanna go for a ride

-sure let's go

I am a barbie girl in a barbie world....

ΦΡΙΚΗ

ken(το ονομα).

ken(το ονομα).

Παει ενας πατερας να αγορασει δωρο για την κορουλα του.

-Καλημερα σας,εχετε μπαρμπι κλπ?

-Μα και βεβαια.Ελατε να δειτε.Εδω εχουμε την μπαρμπι χορευτρια με φουστα κλπ ,40 ευρω...

-Καμια αλλη βερσιον?

-Βεβαιως,εδω εχουμε την μπαρμπι στην ιππασια,μαζι με το αγαπημενο της αλογο και την ενδυμασια, 80 ευρω

-Αλλο?

-Διατιθεται και η μπαρμπι στη δουλεια με το ντοσιε της,το γραφειο της τα γυαλια της, 120 ευρω.

-Αλλο αλλο?

-(τσαντισμενος):Και εχουμε και την μπαρμπι χωρισμενη .887 ευρω

-887 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ?Θα μας τρελλανεις ρε φιλε?

-Ε μα ξερετε στην συσκευασια εχει το σπιτι του ΚΕΝ,το αυτοκινητο του ΚΕΝ,το κοτερο του ΚΕΝ,τον σκυλο του ΚΕΝ και τα επιπλα του ΚΕΝ.

παλιοξενερωτοι....επιτηδες τα λετε αυτα.....αλλα ΕΙΜΑΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ.....το χρονο θα γυριζα πισω να διορθωσω λαθος επιλογες.:p

Τα λέω αυτά επειδή είμαι η φωνή της λογικής ????? σου :p

Πάντως αν βρεις τον τρόπο να γυρίσεις το χρόνο πίσω, μοιράσου το μαζί μου, και εγώ θα σου δώσω 500.000$ :hehe:

Προσπαθώ να καταλάβω το λόγο που κάποιοι (δε το συγκεκριμενοποιώ και δεν στοχοποιώ κανένα) όταν θέλουν να δώσουν έμφαση σε κάτι το γράφουν στα αγγλικά. Δηλαδή π.χ. το επιφώνημα "yes!" είναι πιο "δυνατό" από το "ναι!";

ΥΕS ειναι πιο δυνατό....:hehe:

Βασικά μην το ψάχνεις...Η συνήθεια είναι δεύτερη φύση...Είναι πάνω κάτω το ίδιο με το ασανσέρ και τον ανελκυστήρα ;)

Συνήθεια είναι το αναγνωρίζω, αλλά γιατί; Είναι φτωχή η γλώσσα μας και δεν έχουν τρόπο να εκφραστούμε;

συνηθεια.....απλα.......κατσε καμια ωρα και κανε zaping (wtf is that word) στα καναλια οταν εχουν διαφημισεις και δες τι εκφρασεις χρησιμοποιουνται στον προφορικο λογο.

ε καλά, τι να λέμε τώρα...μπροστά στην πάμπλουτη αγγλική τα ελληνικά δεν πιάνουν μια....

edit@ Maskot: πάνε απάντα σε αυτό που σε ρώτησα ρε...:p :P :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.