Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

εετσι, για να μην έχεις παράπονο :p :P :p

Τωρα που το σκεφτομαι...δεν εχω κερδισει ποτε το Τζοκερ και νομιζω οτι ειναι πολυ μεγαλη αδικια

Για να δουμε αν θα δουλεψει το παραπονο μου στο ΠΟΘ(πειραζει που δεν εχω παιξει καν...??)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ΔΟΤΙΚΗ ΔΟΤΙΚΗ ΔΟΤΙΚΗ ΔΟΤΙΚΗ ΔΟΤΙΚΗ :wall::wall::wall::wall::wall:

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ...ΜΕ Ο ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...ΑΤΙΜΟ SPELLING DICTIONARY ...TO ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η δοτική αποδίδεται με "η" υπογεγραμμένη (με την κουτσουλιά από κάτω) :)

@cptkoulis: δεν πειράζει που δεν έχεις παίξει. Θα βρεις κάτω το δελτίο :p (και μετά θα κεράσεις 64άριδες OCZ SSD :hehe: )

@cptkoulis: δεν πειράζει που δεν έχεις παίξει. Θα βρεις κάτω το δελτίο :p (και μετά θα κεράσεις 64άριδες OCZ SSD :hehe: )

Μ'αρεσει! :T:

Οποτε επαναδιατυπωνω

"Τωρα που το σκεφτομαι...δεν εχω βρει ποτε κερδισμενο δελτιο Τζοκερ* στο δρομο και νομιζω οτι ειναι πολυ μεγαλη αδικια"

*με 15 jackpot-δεν ειμαστε τιποτις ψιλικατζηδες

*με 15 jackpot-δεν ειμαστε τιποτις ψιλικατζηδες

Καντα 20 τα jackpot μην εισαι τσιπης....

Στρογγυλα νουμερα.

Βλάσφημάς αγορίνα μου :p

Πάνε και καμία Γαλάζια Νερά στην Βουρβουρου, 2ο πόδι να βλέπεις πάτο 5 μετρα βαθος, κρύσταλλο. ;)

Πήγα Βουρβουρού προχθές, αρκετά καλά ήταν :p

θελω να γυρισω το χρονο πισω.............:inlove:

Ο χρόνος μετράει το ρυθμό της μεταβολής των πραγμάτων. Δεν τον επηρρεάζει :p

παλιοξενερωτοι....επιτηδες τα λετε αυτα.....αλλα ΕΙΜΑΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ.....το χρονο θα γυριζα πισω να διορθωσω λαθος επιλογες.:p

παλιοξενερωτοι....επιτηδες τα λετε αυτα.....αλλα ΕΙΜΑΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ.....το χρονο θα γυριζα πισω να διορθωσω λαθος επιλογες.:p

Όταν πατούσες το enter αφού είχες πληκτρολογήσει για πρώτη φορά www.thelab.gr ? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.