Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μπορεί να τον βρίζουμε τον ΟΤΕ αλλά ο %$#%$ δεν παίζετε...

Προηγούμενη Παρασκευή (12:00) έκανα τηλεφωνικά την αίτηση για Conn-X 8Mbit.

Στις 16:00 μου τηλεφώνησαν (!) για να μου πουν πως όλα οκ με την αίτηση...

Στις 21:00 (την ίδια πάντα ημέρα) μου ξανα-τηλεφώνησαν για να μου δώσουν τους κωδικούς...

Σήμερα το πρώί (9:30) τους πήρα τηλέφωνο για αναβάθμιση γραμμής (8->24 Mbit).

Μου λένε "το πολύ εντός 3 ημερών θα γίνει η αναβάθμιση"...

15 λεπτά αργότερα είδα αυτό...

post-5283-1416073572,0549_thumb.jpg

Μπα δεν είναι τίποτα αυτό Jaco, προετοιμασία για την μεγάλη αύξηση αρχές του Έτους είναι.

Από την ελευθεροτυπία:

Μας έχουν φτάσει το δάχτυλο στις αμυγδαλές... αυτό ξέρω μόνο...

Ξέρεις τι γίνεται...? Δουλεύει κάποιος κάτω από τις όποιες συνθήκες στην δουλειά του, άλλες δύσκολες άλλες εύκολες, βγάζεις κάποια λεφτά το μήνα, από τα οποία με το ζόρι βάζεις κάποια στην άκρη έτσι ώστε να κάνεις την υπέρβαση 2-3 φορές τον χρόνο και να πάρεις ή να κάνεις κάτι που γουστάρεις...

σου λένε...: "τα πάντα αυξάνονται έτσι ώστε να μειωθεί ο υπερκαταναλωτισμός..."

- οκ... αλλά για ποιον υπερκαταναλωτισμό μιλάμε...? το ότι θα ξοδέψεις πχ 1000 ή 2000 ευρώ τον χρόνο για κάτι το οποίο δεν σου είναι και απαραίτητο...? αυτό είναι ο υπερκαταναλωτισμός...? δηλαδή τα υπόλοιπα 10.000+ που φεύγουν σε είδη πρώτης ανάγκης τι είναι...? έχουμε λέει το φθηνότερο ρεύμα... οκ, ας το κάνουμε το ακριβότερο έτσι ώστε να εξισωθούμε... ο κάθε δημόσιος ή δημοτικός οργανισμός βάζει την ταρίφα του μέσα στους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσουμε, το οποίο αν και διαφωνώ, εντάξει... ας πούμε ότι είναι το μοναδικό έσοδο έτσι ώστε να κάνουν ταμείο και να το διοχετεύσουν σε έργα... ποιά έργα όμως...? είμαι τυφλός και δεν τα βλέπω ή όντως δεν τα κάνουν και τρώνε τα λεφτά... τα μοναδικά έργα που βλέπω να γίνονται είναι αυτά που θα καλεστώ να τα πληρώσω κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιήσω, δηλαδή δεν γίνονται για τον πολίτη αλλά για το χαράτσι... ευνοείται και ο πολίτης μεν, αλλά μόνο αυτός που μπορεί να το πληρώσει...

Τέσπα, σε λίγο για να κάνουμε οτιδήποτε θα πρέπει να πληρώνουμε... όσοι δεν έχουν λεφτά θα τους πάρει ο διάολος... πραγματικά περιμένω να πάει και 2 ευρά η βενζίνα να δω αν θα ξυπνήσει κανείς, αλλά αμφιβάλλω... ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και τι τους έρχεται, είναι πραγματικά απίστευτο πως μπορεί ένας λαός να είναι τόσο, μα τόσο ηλίθιος... όλα show, θέαμα και τα άπλυτα των άλλων...

Μπορεί να τον βρίζουμε τον ΟΤΕ αλλά ο %$#%$ δεν παίζετε...

Προηγούμενη Παρασκευή (12:00) έκανα τηλεφωνικά την αίτηση για Conn-X 8Mbit.

Στις 16:00 μου τηλεφώνησαν (!) για να μου πουν πως όλα οκ με την αίτηση...

Στις 21:00 (την ίδια πάντα ημέρα) μου ξανα-τηλεφώνησαν για να μου δώσουν τους κωδικούς...

Σήμερα το πρώί (9:30) τους πήρα τηλέφωνο για αναβάθμιση γραμμής (8->24 Mbit).

Μου λένε "το πολύ εντός 3 ημερών θα γίνει η αναβάθμιση"...

15 λεπτά αργότερα είδα αυτό...

:drool: :drool: :drool:

Το μενου εχει 2 RMA σημερα,που κανονικα πρεπει να εχουν ολοκληρωθει το αργοτερο ως τις 17:00.

Παω στοιχημα οτι κανενα δεν θα παει οπως πρεπει και απλα θα χασω τη μερα μου περιμενοντας μηπως εμφανιστει ο μεταφορεας...

οι gay το λενε οχι εγω.

δες καμια αμερικανικη κωμωδια,και θα καταλαβεις.

Annie,musicals,Abba,Cher,Suzan Saranton κλπ κλασικα "gay jokes".

edited:

αν και αγγλικη σειρα

http://www.youtube.com/watch?v=1QXDrLHBoGo

Άσε ρέ straight που δέν ακούς abba είναι γνωστό σε όλους οτι είναι οι αγαπημένοι σου! :p

Εγώ ππυ έχω και σε βινύλιο κάτι να ανησυχώ?? :unsure::p

στα αρχαια ελληνικά που κάναμε σχολείο η δωτική γράφεται με ει...Νομίζω το εν αναμονεί είναι δωτική....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.