Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Από 1η Ιουλίου ξεκινάνε οι αυξήσεις τω τιμολογίων της Δ.Ε.Η. Καιρός να διώξω την 2900 μου ε?:tomato:

ναι...και να παρεις μια gtx 280 :p

:rofl: Μπα θα τα ξηλώσω όλα και θα πάρω καμιά ιντελιά με ον μπόαρδ γιατί δεν παλεύεται άλλοοοοοοο:p

Θα βγάλω και mod για το Crysis. Crysis Slideshow Mod. Download Now

κανενα παληκαρι αν θελει απο αυριο θα ειμαι αθηνα για 10 μερες,αν θελει να βρεθουμε πμ

χαλαλι η πολυωρη αναμονη και το συνεχες σταματα-ξεκινα για τα πολυποθητα μπανια του (νικο)λαου!:p

γουργουρητο V8 in action...:D

post-699-1416073571,329_thumb.jpg

Ετσι οπως πάει η βενζίνη σιγά σιγά θα εξαφανιστουν και αυτά , θα τα βλέπουμε σε μουσεία σαν τους δεινοσαυρ ενα πράγμα :D

Λεπόν, αν πάτε διακοπούλες στη Χαλκιδική, πηγαίνετε οπωσδήποτε στην Καλογριά Χαλκιδικής (η καλύτερη παραλία που έχω πάει ever!) και στο χωριό Άθυτος :D

Κάτι Sani Resorts και Carraδες δεν πιάνουν μια μπροστά στην Καλογριά :D

νομιζω οτι το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.

δεν ειμαστε ολοι το ιδιο για να δινουμε τοπο στην οργη.

ο διαχωρισμος θεσεων και αποψεων με ακομψο και αχαριστο τροπο θα γυρισει μπουμερανγκ καποια στιγμη.:getlost:

ο διαχωρισμος θεσεων και αποψεων με ακομψο και αχαριστο τροπο θα γυρισει μπουμερανγκ καποια στιγμη

αν υποψιαστω οτι υπαρχει καινουριο φλεημ και μου το κρατατε μυστικο θα βαλω τον ατιμαν να σας σβησει τα .DLL απτις ολοκαινουριες 4850 σας.Μιλησα.

αστα να πανε Τσακονα.............2 μερες προσπαθω να δουλεψει σωστα ο 8.6 catalyst με το hotfix για την 4850.....:(

Υ.Γ.

Χρονια Πολλα στον Καζαμία-κράτωρα

αν υποψιαστω οτι υπαρχει καινουριο φλεημ και μου το κρατατε μυστικο θα βαλω τον ατιμαν να σας σβησει τα .DLL απτις ολοκαινουριες 4850 σας.Μιλησα.

Ναι, έχουμε μια κατηγορία μυστική που μπαίνουμε οι μοντς και οι αντμίνς και μαλλιοτραβιώμαστε μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Κάθε μέρα περνάμε υπέροχα. Ζήλεια σου:tongue:

νομιζω οτι το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.

δεν ειμαστε ολοι το ιδιο για να δινουμε τοπο στην οργη.

ο διαχωρισμος θεσεων και αποψεων με ακομψο και αχαριστο τροπο θα γυρισει μπουμερανγκ καποια στιγμη.:getlost:

ποιος σε πείραξε φραγμούλη; Πες μου να πάω να τον κανονίσω :D:p

Κάτι Sani Resorts και Carraδες δεν πιάνουν μια μπροστά στην Καλογριά :D

Βλάσφημάς αγορίνα μου :p

Πάνε και καμία Γαλάζια Νερά στην Βουρβουρου, 2ο πόδι να βλέπεις πάτο 5 μετρα βαθος, κρύσταλλο. ;)

Ναι, έχουμε μια κατηγορία μυστική που μπαίνουμε οι μοντς και οι αντμίνς και μαλλιοτραβιώμαστε μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Κάθε μέρα περνάμε υπέροχα. Ζήλεια σου:tongue:

Και οι ταπεινες ... "μασκωτ" που κολλανε στην εξισωση?:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.