Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Έσπασε ρεκόρ το ε-τσοπ σέρβις (αντικατάσταση μητρικής) σε επαρχία 5 ημέρες.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

νομίζω πως όντας ο πρώτος που του αλλάζουν κάτι σε αυτό το κατάστημα οφείλεις να κεράσεις σουβλάκια όλο το φόρουμ

:hehe:

Μιαμ για πρωινό ότι πρέπει (πιάσε 30 καλαμάκια να λιγδώσει το εντεράκι μας)

Έσπασε ρεκόρ το ε-τσοπ σέρβις (αντικατάσταση μητρικής) σε επαρχία 5 ημέρες.

ο καιροc γαρ εγγυc!

Δε φταίω εγώ ρε που δεν έχετε γούστο στα παπούτσια! :unsure:
αν συνεχίσεις σε αυτό το στυλάκι, θα κερδίσεις poll.
αν συνεχίσεις σε αυτό το στυλάκι, θα κερδίσεις poll.

Τι το λες και δεν το κάνεις

Τι το λες και δεν το κάνεις

Κινεζικη παροιμια Νο2 (εχω ρεντα σημερα)

"adminos, adminou ματι δεν βγαζει"

lol Πάτρα ?! Είσαι λίγο μακρυά ! Πάντως αν περάσεις ποτέ από το ΤΕΙ Αθηνών ευχαρίστως να πιούμε καφέ και να στις γνωρίσω ! :D

Θείο, εμείς είμαστε Αθήνα :p

Θείο, εμείς είμαστε Αθήνα :p

Αν θυμάμαι σωστά σπουδάζεις Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ε, δεν σας φτάνουν οι γυναίκες που έχετε στο Φιλοσοφικό τμήμα ?! Μα τέτοια απληστία και πλεονεξία πια ?! :p

Φίλοι από το Μαθηματικό μου έχουν πει ότι τα καημένα τα κορίτσια είναι τόσο πολλά εκεί μέσα που κάνουν βόλτες σε καφετέριες που συχνάζουν άλλα τμήματα για να δουν έστω πως είναι το αντίθετο φύλο ! :hehe:

ψέματα λένε.. Στο αίθριο (καφετέρια wannabe) του φυσικομαθηματικού σπάνια βλέπεις θυληκά :p

ψέματα λένε.. Στο αίθριο (καφετέρια wannabe) του φυσικομαθηματικού σπάνια βλέπεις θυληκά :p

Θετικές επιστήμες παιδί μου... γι' αυτό τις λένε θετικές... τι αρνητικό μπορεί να σου συμβεί σε αυτές...? σπουδάζεις συγκεντρωμένος στον σκοπό σου...

όταν σπούδαζα οι τάξεις ήταν λίμνες τεστοστερόνης... μιλάγαμε με ουγκ... μια γυναίκα θα έμενε έγγυος μόνο και μόνο που θα πέρναγε έξω από το τμήμα... με την σκέψη της, ούτε καν σωματικά...

αλλά ήταν καλή φάση γιατί κανείς δεν χρειαζόταν να είναι κουλ για να γουστάρουν οι γκόμενες... είμασταν όλοι κάφροι... πήγαινες για μάθημα με ότι χειρότερο είχες στην ντουλάπα και δεν σου έδινε κανείς σημασία... :banging:

Δε φταίω εγώ ρε που δεν έχετε γούστο στα παπούτσια! :unsure:

καλυτερα να μασας παρα να μιλας :p

Ουτε μια πλακιτσα δεν σηκωνουν οι τωρινοι Moderators.

πανε οι καλες εποχες του Λάμπη.

....Dark age is coming ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.