Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

απο λιγο χαζευτηρι στο νετ..(οχι το καναλι) επεσε ο ματις μου σε αυτο το σιτε και πιο συγκεκριμενα σε αυτο το προιον -> dell xps M1730.

Εχω μεινει τοσο εκτος τεχνολογιας???ειναι τοσο φτηνο πλεον??

Τι παιζει?

Τα καινούρια μου παπούτσια!

17567-036_L?JGIyY19wcm9kdWN0JA==

17567-036_C?JGIyY19wcm9kdWN0JA==

ας πεις κάποιος ότι δεν του αρέσουν :whip::p

με 'γεια βρε!!

άντε, πάμε για άλλα τώρα.

Downstream Rate: 1307 kbps

Upstream Rate: 249 kbps

Αυτη τη στιγμη ετσι ειναι η 2048:wall: συνδεση μου.

Update:Ανεβηκαμε στα 1700 :hehe: (Pathetic)

καλημερες ΠΟΘ,καλημερα Lab.

βαρυ προγραμμα και σημερα στο ΤΕΙ Πατρας.

3 μαθηματακια και με τις θερμοκρασιες που προβλεπονται σημερα.....

ωχ αμαν...

Καλημέρες! Τι μου θύμισες, ζόρι τα πολλαπλά μαθήματα σε μία μέρα, αλλά όποτε πήγα για όλα,δεν πέρναγα κανένα :hehe: επικεντρώσρου στα 2. Πάντως ο διάδρομος του ΤΕΙ θα σφύζει από ζωή αυτές τις μέρες. Μερικές φορές μου λείπει η φάση, ακόμα και οι εξεταστικές :X:

back!

τσακ μπαμ!

5 θεματα...εγραψα και τα 5.

αντε να δουμε

δινω αλλο ενα στις 12μιση και αλλο ενα στις 5μιση.

το 5μιση μαλλον το ξεχναμε αφου δεν προλαβα να ανοιξω βιβλιο...

και ναι ανεστη...αστα να πανε...ειναι και τα κοριτσοπουλα απο ΣΔΟ/ΣΕΥΠ που ζεσταθηκανε απο την καψα και κυκλοφορουν...με τα ..."απαραιτητα".

Είναι και ο brother κάτω ,πήρε άδεια να δώσει τρομάρα του. Σταμάτα, μη συνεχίζεις την περιγραφή για τις νοσηλευτο-λογοθεραπεύτριες! :p Αντέ για καφεδάκι τώρα! Best of luck και στο επόμενο man...

back!

τσακ μπαμ!

5 θεματα...εγραψα και τα 5.

αντε να δουμε

δινω αλλο ενα στις 12μιση και αλλο ενα στις 5μιση.

το 5μιση μαλλον το ξεχναμε αφου δεν προλαβα να ανοιξω βιβλιο...

και ναι ανεστη...αστα να πανε...ειναι και τα κοριτσοπουλα απο ΣΔΟ/ΣΕΥΠ που ζεσταθηκανε απο την καψα και κυκλοφορουν...με τα ..."απαραιτητα".

Εγώ είμαι ΣΔΟ και έχω 2 φίλες από ΣΕΥΠ οι οποίες κουβαλάνε πάντα μαζί τους 3-4 φίλες η κάθε μία ! :smoke:

και αυτα μαμακια ειναι σαν τα αλλα , τα ιδια χαλια

Που το θυμηθηκες ρε!

Τραγικο...

Θεος!!!:banging:

Ακολουθει σοφη Κινεζικη παροιμια...

"Τελικα μπορει να φυγεις εξωτερικο, να το παιζεις ευρωπαιος, να φωτογραφιζεσαι με κουστουμια στο fb για να ψαρωνεις τους ανεργους ταληρογλυφτες που μειναμε στην Ελλαδα, αλλα η τρεντουλο-γυφτια παραμενει μαζι σου."

Με αγαπη στον Κωστακη μας...

:inlove:

Εγώ είμαι ΣΔΟ και έχω 2 φίλες από ΣΕΥΠ οι οποίες κουβαλάνε πάντα μαζί τους 3-4 φίλες η κάθε μία ! :smoke:

αν εισαι Πατρα.θελεις να γινουμε φιλοι?:hm:

lol Πάτρα ?! Είσαι λίγο μακρυά ! Πάντως αν περάσεις ποτέ από το ΤΕΙ Αθηνών ευχαρίστως να πιούμε καφέ και να στις γνωρίσω ! :D

Που το θυμηθηκες ρε!

Τραγικο...

Θεος!!!:banging:

Ακολουθει σοφη Κινεζικη παροιμια...

"Τελικα μπορει να φυγεις εξωτερικο, να το παιζεις ευρωπαιος, να φωτογραφιζεσαι με κουστουμια στο fb για να ψαρωνεις τους ανεργους ταληρογλυφτες που μειναμε στην Ελλαδα, αλλα η τρεντουλο-γυφτια παραμενει μαζι σου."

Με αγαπη στον Κωστακη μας...

:inlove:

χαχαχαχαχα ΚΑΦΡΕ!

Δε φταίω εγώ ρε που δεν έχετε γούστο στα παπούτσια! :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.