Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο απο το να ξεκινάς πρωι την ημέρα σου με ελληνικό καφε και δροσιά, να την συνεχίζεις σε ερημική παραλία με καθαρά και παγωμένα νερά παρέα με το πρόσωπο, και μετά για ουζάκι και φρέσκο γαυράκι..

Και πάνω που λές "αυτά ειναι", γυρνάς σπίτι και βλέπεις ενα SSD να σε περιμένει...

Nirvana.

Χαλάλι που έχω γίνει σαν τα οπίσθια ερυθρόπωλης μαιμούς...

Μας απαύτωσες την ψυχολογία ρε Μήτσο... :weep:

δε θα ν'άρθει το ρημάδι το stingray και σε μένα...? το περιμένω πως και πως... :woot:

εγω μεχρι τωρα ειμαι καλα, αυριο γραφω αρχιτεκτονικη υπολογιστων(@@ θα παρω) καλο καλοκαιρι :hehe:

Εμεις τελειωσαμε, αλλα και που τελιωσαμε... 2 στα 7, εσκισα παλι :TD:

αραξε βρε...διαφερει πολυ απο σχολη σε σχολη...στο κοινωνιολογικο της Παντειου ο bro ολο τον χρονο γκομενιτσες ποτακια αραχτος,ε στην εξεταστικη ξενυχταει 2-3 μερες και περνα 11 μαθηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και γκρινιαζει επειδη θα παρει πτυχιο (μονο) με 7μισι!

(υγ:οι αποφοιτοι της εν λογω σχολης εχουν 95% ανεργια :rolleyes:)

Εμεις τελειωσαμε, αλλα και που τελιωσαμε... 2 στα 7, εσκισα παλι :TD:

φίλος έχω δώσει 4 και έχω κοπεί στάνταρ στα 3 μένουν άλλα 4 που θα πάω το ίδιο χάλια...

άσε

Τα καινούρια μου παπούτσια!

17567-036_L?JGIyY19wcm9kdWN0JA==

17567-036_C?JGIyY19wcm9kdWN0JA==

ας πεις κάποιος ότι δεν του αρέσουν :whip::p

αραξε βρε...διαφερει πολυ απο σχολη σε σχολη...στο κοινωνιολογικο της Παντειου ο bro ολο τον χρονο γκομενιτσες ποτακια αραχτος,ε στην εξεταστικη ξενυχταει 2-3 μερες και περνα 11 μαθηματα !!!!Και γκρινιαζει επειδη θα παρει πτυχιο (μονο) με 7μισι!

(υγ:οι αποφοιτοι της εν λογω σχολης εχουν 95% ανεργια )

Δεν μου κάνει εντύπωση με αυτά που κάνουνε :hehe: lol Πέρα από την πλάκα, ναι η κατάσταση με αυτους ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ!!! μιλάμε, δηλαδή δεν νομίζω να υπάρχει επάγγελμα με ΤΟΣΟ μεγάλη ανεργία όσο αυτό. ΧΑΛΙΑ-ΧΑΛΙΑ!!!. Εγώ τα ξέρω γιατί όταν ήμουνα στο Λύκειο (νομίζω Δευτέρα πρέπει να ήτανε) εκεί στα μαθήματα επιλογής είχε ΚΑΙ Κοινωνιολογία (ναι κι όμως ΛΟΛ!) οπότε μας έλεγε ο καθηγητής διάφορα τέτοια "ωραία" (επειδή εγώ κυρίως ενδιαφερόμουνα ενώ οι άλλοι πήγανε σε αυτό επειδή το μόνο άλλο μάθημα που υπήρχε ήταν Πληροφορική ((νομίζω)) και η καθηγήτρια ήτανε η προσωποποίηση της ΤΟΤΑΛ ΜΠΙΤS) κι εγώ για τον ίδιο λόγο πήγα δεν λέω αλλά στην πορεία την αγάπησα ΤΡΕΛΑ (μιλάμε πιο πολύ δεν γίνεται ΛΟΛ μέχρι περισσότερο και απο τα πισι ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ λολ) οπότε ενδιαφερόμουνα να πάω να σπουδάσω αυτό και τον ρώτησα και μου είπε ΤΑ χειρότερα γι'αυτό το θέμα...

και αυτα μαμακια ειναι σαν τα αλλα , τα ιδια χαλια

άει παραπέρα ρε :p

@DJD: Δεν μ'αρέσουν, αλλά εκείνο το BCN στο πλάι, σώζει κάπως τα πράγματα :p

στο άλλο γράφει HOLA :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.