Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Του ΣΚΑΪ είναι το ελικόφτερο. Τα εναέρια μέσα είναι αόρατα, κι αθόρυβα, γι'αυτό δεν τα βλέπεις μικρέ και αγαθέ :p Βάλανε που βάλανε τη φωτιά, δεν τη βάζανε στους βορειοδυτικούς πρόποδες του βουνού αυτού; :hehe:

@honda22: Ο μπατίστ έκανε κάτι διαφορετικό? (πέρα από το ότι τη σκαπούλαρε πολύ εύκολα) :rolleyes:

Άκόμα καναντερ ΔΕΝ έχω δεί..2-3 πυροσβεστικά άκουσα και 1 μικρό ελικόπτερο να πετάει εκεί που μάλλον κάποιου σταθμού θα ήταν.

ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καναντέρ έχουν έρθει ΑΝ7. Εγώ είδα ή 4 ή 5. Το θέμα είναι είναι ότι επί 40 περίπου λεπτά πέταγε μόνο ένα ελικόπτερο. Τι σκ@τα περιμένουν να κάνει ένα μόνο του ελικόπτερο;;;; Εδώ και τόσες μέρες ακούω για αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης πυρκαγιών λόγω της ζέστης και των ανέμων... Τόσο δύσκολο τους είναι να βάλουν 10 πυροσβεστικά μέσα στο δάσος, και να απογορέψουν την είσοδο πολιτών μέσα στα δάση τις μέρες που φυσάει ζεστό αέρα;;;:TD::TD:

zzs3somaayrb6g3auxfs_thumb.jpg

Καναντέρ έχουν έρθει ΑΝ7. Εγώ είδα ή 4 ή 5. Το θέμα είναι είναι ότι επί 40 περίπου λεπτά πέταγε μόνο ένα ελικόπτερο. Τι σκ@τα περιμένουν να κάνει ένα μόνο του ελικόπτερο;;;; Εδώ και τόσες μέρες ακούω για αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης πυρκαγιών λόγω της ζέστης και των ανέμων... Τόσο δύσκολο τους είναι να βάλουν 10 πυροσβεστικά μέσα στο δάσος, και να απογορέψουν την είσοδο πολιτών μέσα στα δάση τις μέρες που φυσάει ζεστό αέρα;;;:TD::TD:

zzs3somaayrb6g3auxfs_thumb.jpg

Νοιώθεις τι έγινε πέρσι και τους ξανα βγάλανε κυβέρνηση?

Δλδ πρέπει να καεί όλη η χώρα για να μην βγούνε?ή να παραδειγματιστούν για το μέλλον?ή να καεί το σπίτι του πρωθυπουργού στην Ραφήνα?

Νοιώθεις τι έγινε πέρσι και τους ξανα βγάλανε κυβέρνηση?

Δλδ πρέπει να καεί όλη η χώρα για να μην βγούνε?ή να παραδειγματιστούν για το μέλλον?ή να καεί το σπίτι του πρωθυπουργού στην Ραφήνα?

Τί θες να κάνω έγω όταν το 70-80% του πληθυσμού τους ψηφίζει;;; Αφού τους βγάλαν με τέτοιο ποσοστό πέρσυ, που υποτίθεται ότι οι μνήμες των πυρκαγιών ήταν νωπές, παέι να πει ότι δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρα μόνο να βολεύονται...

Άκόμα καναντερ ΔΕΝ έχω δεί..2-3 πυροσβεστικά άκουσα και 1 μικρό ελικόπτερο να

Αλλά που μυαλό τώρα για στρατιγικές...κάτσε να δούμε πώς θα ξελασπώσει απ την μιζενς...

Μα τα καναλια απο τωρα θα ασχοληθουν με της φωτιες και το θεμα μιζενς θα "ξεχαστει"

Πολυ βολικα τα "βρηκε" η Ν.Δ ... η μηπως "βοηθαει" και αυτη την φωτια ? :smoke::hmm:

μήπως όλως τυχαίως έτσι έγινε και πέρσι με τα ομόλογα?

Αυτο ακριβως εννω Ακη..

Για να ξεχαστει κατι δινεις κατι καινουργιο στα καναλια να ασχοληθουν για λιγο καιρο :fist:

Με τα πρεζάκια έψαχνε την κούπα ο οσφπ στο μπάσκετ.

http://www.sport24.gr/html/ent/032/ent.240032.asp :rofl:

Ελπιζω να κανεις πλακα, γιατι αν ανοιξει το βιβλιο ποιοι πινουνε και τους βαφτισεις και "πρεζακια" εχει φυγει ο μισος επαγγελματικος αθλητισμος. (ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΧΩΡΑΣ...)

Αν μαλιστα βαλεις μεσα και τις αλλες απαγορευμενες ουσιες, θα φυγει και ο αλλος μισος.

Βγαλτε ρε παιδια τις οπαδικες μασκες επιτελους.

Πελατες τους εισαστε, αυτοι πρεπει να σας λατρευουν, οχι εσεις αυτους...

Αλλα τι σας λεω τωρα...

Εδω ακομα και με το σιχαμενο euro, ακομα και ΠΡΙΝ αποκλειστουν οι αμπαλοι, 3/4 αθλητικες εφημεριδες ειχαν πρωτοσελιδο αντι για την εθνικη, τις εκαστοτε μεταγραφες που κανουν ή θελουν να κανουν ο βαζελος και ο γαυρος και ο χανουμης και ο σκουληκης. Κατι παραπανω θα ξερουν οι εκδοτες τους...

:hmm:

Οι linkin park μαμήσανε! Best live λεμε........................................... έχει κλείσει ο λαιμός μου...............................

Απο οτι εμαθα ομως , το ανηφορικο σημειο στην εξοδο ηταν "σκοτωμα" για τα αμαξια ε ;

Οι linkin park μαμήσανε! Best live λεμε........................................... έχει κλείσει ο λαιμός μου...............................

ειχε κοσμο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.