Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
πολυ ζεστη..πολυ υγρασια...και πολυ δουλεια...πολυ καλα λε3φτα... αψογο σπιτι μεχρι και υπογειο γκαραζ...απο γυναικες αντε γειαα...γενικα σε πολλες περιπτωσεις πιο φθηνα απο ελλαντα....

εχουμε μια συμφωνια εμεις οι 2........δεν πιστευω να ξεχαστηκες:whistling

Παντως , λενε ολοι για crysis , πιανει τοσα fps κλπ...αλλα ερωτω εγω :

δε πα να πιανει και 100fps...θα το ξαναπαιξω απο την αρχη στο veryhigh για να εχω 100fps ?lol

Εχουμε χασει το μπουσουλα.

Παντως , λενε ολοι για crysis , πιανει τοσα fps κλπ...αλλα ερωτω εγω :

δε πα να πιανει και 100fps...θα το ξαναπαιξω απο την αρχη στο veryhigh για να εχω 100fps ?lol

Εχουμε χασει το μπουσουλα.

το crysis λόγω των ιδιοτήτων του, καλώς ή κακώς έχει καθιερωθεί σαν μέτρο σύγκρισης δυναμικότητας κατρών γραφικών. Όταν λέμε 100 fps στο crysis σημαίνει ότι παίζει τα πάντα

ναι αλλά θα αργήσουμε να το δούμε αυτό ....μηπως πρέπει όμως αυτά να τα λέμε αλλού και όχι στο ΠΟΘ :turn:

Χρονια μου Πολλα!!!

να ζησω να με χαιρομαι:p

χρονια μας πολλα! :clap:

Ελα ρε Borg, Γιωργο σε λενε, ιδια μερα εχουμε γενεθλια, Λαρσα μενεις...

Μηπως ειμαι το διπλο account σου και δεν το ξερω?:hehe:

Happy Birthday!!!:fun:

Να 'σται καλα παιδια ευχαριστω.

χρονια μας πολλα! :clap:

Ακόμα 25 είσαι ρε;;;;; :p

Χρόνια πολλά Γιώργη μου.. και στα υπόλοιπα παιδάκια που γιορτάζουν :D

το crysis λόγω των ιδιοτήτων του, καλώς ή κακώς έχει καθιερωθεί σαν μέτρο σύγκρισης δυναμικότητας κατρών γραφικών. Όταν λέμε 100 fps στο crysis σημαίνει ότι παίζει τα πάντα

Αλλου ηθελα να σταθω.

Σαφως και θεωρειται μετρο συγκρισης , αλλα θα με ενδιεφεραι αν ΔΕΝ ειχα παιξει το crysis ως τωρα και περιμενα καρτα γραφικων που να το σηκωνει.

Την στιγμη που το εχω τελειωσει , εμενα προσωπικα με αφηνει αδιαφορο ποσα fps πιανει στο crysis.Γιατι δε προκειται να το ξαναπαιξω..Οπως αυτο ισχυει και στο CoD4 κλπ...απλως ειναι ενας τροπος να συγκρινουμε

σας ευχαριστω παιδια :D

κωστα 26 ειμαι ... bug ειναι! (τσεκαρε το! )

χρονια πολλα και στα αλλα παιδια με υγεια και αγαπη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.