Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μακάρι να είχε πλαίσιο στη Καλαμάτα, αλλά δεν. Απλά του είπα με χιουμοριστικό τρόπο (ψήγματα έστω) να κάνει νέο θέμα για αυτό.

Πολυ κρυπτογραφημένο σημερα το ΠΟΘ... :X:

Προτείνω να κλειδώνεται τις Δευτέρες μέχρι να μπούμε σε ρυθμό... :p

Μπορει να έχεις δικιο για το νεο thread αλλα ο άλλος πονάει..

Έμεινε με τον ........ CPU στο χέρι..

εγω παντως συμπασχω....προσφεροντας ενα δισκο...

(αντε παλι να αδειασουμε τα δεδομενα)

Να βρουμε καποιον με μια μητρικη ,vga και μνημη και εχουμε ενα "ετοιμο" ελαττωματικο pc!!

Τελικά δύσκολα θα την γλυτώσει ο Ψαρ.....κης. Αργά ή γρήγορα θα τον λιντσάρουν στο φυσικό με τις ταρζανιές που κάνει :p

Δεν εβαλε να συμπληρώσετε την αντίδραση:

COONa + COONa -(Ti)> ............

?????

?????

COONa

\

- COO-COO-Na

/

COONa

Εγώ το ξέρω να ονομασεις την παραπάνω χημική ενωση:p

Ρε άισταδιαλα, λείπω και μπαίνουν με τo acc μου.. Και έκαναν και δύο posts :mad:

:rofl:

έχω κόψει 4 μήνες το τσιγάρο και είμαι καλα:p

Εκ μέρους του Πλαισίου Ηρακλείου σε παρακαλούμε και ευχαριστούμε που προτίμησες εμάς για τις αγορές σου (άνοιξε νέο thread)
Μα το θέμα δεν είναι να ανοίξεις θέμα μόνο αν δεν εξυπηρετηθείς, αλλά και για συζητηθούν και να επισημανθούν τα "ατοπήματα" σημείων πώλησης. Βάζοντάς το στο ΠΟΘ απλά θα χαθεί, ενώ στο Τι-Που-Πόσο θα μείνει περισσότερο.
Καμία σχέση. Καλαμάτα είμαι:hehe:
Πλατωνική:p
Μακάρι να είχε πλαίσιο στη Καλαμάτα, αλλά δεν. Απλά του είπα με χιουμοριστικό τρόπο (ψήγματα έστω) να κάνει νέο θέμα για αυτό.
mrt-que.jpg

MSN? ban? :hehe:

καλη επιτυχία στους πανελληνιοδότες οι βαθμοί των οποίων βγαίνουν αύριο...

συμβουλή παιδιά...μην έχετε άγχος και αγωνία...ότι ήταν να γίνει έγινε ;)

?????

Δε μιλάω για τα θέματα, όσα εκ των οποίων ήταν δικά του δεν τα κατάλαβα (πέρα από τη γωνία στο μόριο του ClO2), αλλά για τη γενικότερη συμπεριφορά του, η οποία είναι απαράδεκτη :getlost: Δεν πήρε ένα παιδί θέματα, και λέει "Εγώ έχω δώσει σωστά τον αριθμό των θεμάτων, άρα κάποιος συνάδελφός σου έχει κρατήσει ένα αντίτυπο, και δεν ξεκινάτε μέχρι να βρεθεί αυτός που το κράτησε. Και αποκλείεται να έχω κάνει λάθος" Ίσα ρε Παπα(ρα), που αποκλείεται να έχεις κάνει λάθος. Όλο κάτι τέτοιες μλκίες κάνει και δε θα τη γλυτώσει (όπως τη γλύτωσε, πχ πέρσι)

εψαξα τα post του sebastian..στις 3 σελιδες (~80 posts περιπου) 2 βρηκα που δεν ειχαν θαυμαστικο μεσα :hehe:

έχεις βαρεθεί εντελώς τη ζωή σου ε ; :hehe:

Άμα βαριέσαι ακόμα, ψάξε και τα δικά μου, είναι μπόλικα :p :P :p

MSN? ban? :hehe:

Ζηλεψε την δοξα του ξαδερφου που δεν πιανοταν στο ΠΟΘ v1.0 και απλα σιγουρευει οτι στο v2.0 κανεις δεν θα αμφισβητησει την κυριαρχια του.

AND ALL SHALL BOW DOWN TO THE ALLMIGHTY ASTROLAVO-LIO!!!

post-1498-1416073564,8375_thumb.jpg

πολυ ζεστη..πολυ υγρασια...και πολυ δουλεια...πολυ καλα λε3φτα... αψογο σπιτι μεχρι και υπογειο γκαραζ...απο γυναικες αντε γειαα...γενικα σε πολλες περιπτωσεις πιο φθηνα απο ελλαντα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.