Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

παλι αρχισαν οι εμπρησμοι, ειλικρινα θελω να πιασουν κανενα απο αυτους, και να τον αφησουν να τον κανουν τουλουμι σρο ξυλο ο κοσμος. πολλες φωτιες απο την πανω μερια της πελλοπονησου, περσι καψαν την κατω, τωρα πιασαμε την πανω.

και κατά το Δεκέμβρη, θα αρχίσει να εμφανίζεται και το μπετό στα καμμένα και φυσικά δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη

Αλλά καλά να πάθουμε...Εμείς τους ψηφίζουμε :wall:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
1η μερα χωρις τσιγαρο, με βλεπω minimum 120kg

astrolavoukos στειλε μερικα απο τα γνωστα γιατι μαλλον τα χρειαζομαι ....:shutup:

Καλα που εμεις ξερουμε για ποιο πραγμα μιλας.

Αλλα αν το διαβασει κανα αθωο μυαλο αντε να παει η σκεψη του οτι εννοεις τα...σακουλακια του αστρο που "λιωνουνε" αργα και απολαυστικα μεσα στο στομα...

Αλλα αν το διαβασει κανα αθωο μυαλο αντε να παει η σκεψη του οτι εννοεις τα...σακουλακια του αστρο που "λιωνουνε" αργα και απολαυστικα μεσα στο στομα...

:rofl:

έχω κόψει 4 μήνες το τσιγάρο και είμαι καλα:p

Ενα πολυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο πλαισιο Ηρακλειου που παροτι σημερα τους εσκασα ζεστα 900+ € για το νεο μου pc η P5Ε του πακετου ηταν ανοιγμενη(!) με μερικα pins του Socket ελαφρως λυγισμενα.πηρα τα χρηματα μου πισω(αυτο ελειπε δλδ) αλλα πρεπει να περιμενω 3 μερες ακομα μεχρι να κατεβει μια νεα ASUS στην κρητη.:TD: :TD:

Εκ μέρους του Πλαισίου Ηρακλείου σε παρακαλούμε και ευχαριστούμε που προτίμησες εμάς για τις αγορές σου (άνοιξε νέο thread)

high quality tobaccos specially selected for their balanced taste.Renowned charcoal filtration system.

Εκ μέρους του Πλαισίου Ηρακλείου σε παρακαλούμε και ευχαριστούμε που προτίμησες εμάς για τις αγορές σου (άνοιξε νέο thread)

πλακα κανεις ε:p

και γιατι να ανοιξω νεο thread?

αν δεν δεχονταν την επιστροφη της μητρικης τοτε ισως υπηρχε λογος δημιουργιας θεματος "κραξιματος".Το παραπονο ομως παραμενει,γιατι αν και μαλλον γνωριζαν οτι εχει ανοιχτει δεν διστασαν να την δωσουν.

πλακα κανεις ε:p

και γιατι να ανοιξω νεο thread?

αν δεν δεχονταν την επιστροφη της μητρικης τοτε ισως υπηρχε λογος δημιουργιας θεματος "κραξιματος".Το παραπονο ομως παραμενει,γιατι αν και μαλλον γνωριζαν οτι εχει ανοιχτει δεν διστασαν να την δωσουν.

Μα το θέμα δεν είναι να ανοίξεις θέμα μόνο αν δεν εξυπηρετηθείς, αλλά και για συζητηθούν και να επισημανθούν τα "ατοπήματα" σημείων πώλησης. Βάζοντάς το στο ΠΟΘ απλά θα χαθεί, ενώ στο Τι-Που-Πόσο θα μείνει περισσότερο.

αραξε dude...Φαε να φχαριστηθεις,τα κιλα χανονται,το "αλλο" δεν το ξεφορτωνεσαι.Δεν ειναι τιποτα.Εχοντας περασει αυτη τη φαση,προτεινω τα εξης:

Γεμισε το σπιτι παγωμενο ανθρακουχο νερο->απασχολεις το στομα σου οποτε θες χωρις να παχαινεις.

Αγορασε νεα παιχνιδια στο πισι -(προς θεου οχι το WOW,μετα θα πρεπει να σε βαλω να καπνιζεις για να ξεκολλησεις απτα raids).

Οταν σουρχεται εντονα χαρμανι κανε κατι που σε λαχανιαζει,ωστε να σου φυγει η επιθυμια.Εστω ενα γυρο το σπιτι.Δεν ειναι τιποτα dude,ξεχνιεται ευκολα το ρημαδι.

Κρατησου σε αυτη την κατασταση γυρω ενα 10ημερο.Στο τσακιρ κεφι δεν πειραζει να κανεις ενα τσιγαρο αμα βγεις.Μην απογοητευτεις και το ξαναρχισεις σε μια τετοια περιπτωση.Θα μπουκωσεις και θα το σιχαθεις.

Το κακο ειναι βεβαια οτι γυρω στις 20 μερες χωρις τσιγαρο αρχιζει και αγριευει ενα μερος του σωματος :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σε ευχαριστω φιλος :flower:

σολονας πολλα ξερεις για πολλους εσυ ε :mobile1: :D

εγω 7 ωρες και νευριαζω:drool: :fist::rant:

απλα δεν ηθελα να γινει θεμα και το Post ηταν απλως για να εκφρασω τον καημο της ημερας.

Τελικα,εισαι ο ψηλος που παρελαβες την μητρικη?:p

απλα δεν ηθελα να γινει θεμα και το Post ηταν απλως για να εκφρασω τον καημο της ημερας.

Τελικα,εισαι ο ψηλος που παρελαβες την μητρικη?:p

Καμία σχέση. Καλαμάτα είμαι:hehe:

Τελικά δύσκολα θα την γλυτώσει ο Ψαρ.....κης. Αργά ή γρήγορα θα τον λιντσάρουν στο φυσικό με τις ταρζανιές που κάνει :p

μπινελικια επιτρεπονται...??

μπορω να βρισω ελευθερα μπας και ηρεμησω??

αφου το ξερα ...να πω οτι δεν το ξερα??!!:rant:

GV....msn

μπινελικια επιτρεπονται...??

μπορω να βρισω ελευθερα μπας και ηρεμησω??

αφου το ξερα ...να πω οτι δεν το ξερα??!!:rant:

GV....msn

Roger..:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.