Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Το thebab είχε πέσει για κάποια λεπτά ή μου φάνηκε?

ναι.

γενικως κανει κατι "διαλληψεις" ,συχνα-πυκνα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ρε σεις στα βραβεία του mad τραγούδησε ο Νίνο με τον Κόμη Χ το smells like teen spirit(:worship: :worship:):confused: :confused:ELEOC

Ναι, το ξέρω, ότι θυμάμαι χαίρομαι :p

Ρε σεις τραγούδησε ο Νίνο με τον Κόμη Χ το

έλα πες το.. μη ντρέπεσαι.. :nothing:

έλα πες το.. μη ντρέπεσαι.. :nothing:

:hehe:

btw, τι είναι το κόμη χ...? το νίνο ξέρω τι είναι, αλλά στην αρχή με μπέρδεψε το ρήμα "τραγούδησε" στην ίδια πρόταση...

γιατί θες να μας τρελάνεις βραδιάτικα ρε ψυχάκια? :hehe:

δεν σε χαλασε :D

:hehe:

btw, τι είναι το κόμη χ...? το νίνο ξέρω τι είναι, αλλά στην αρχή με μπέρδεψε το ρήμα "τραγούδησε" στην ίδια πρόταση...

Το κομη Χ είναι mc(όχι,καμία σχεση με mcdonalds και τέτοια) ή αλλίως στα Ελληνικά ράπερ(ενίοτε και τάπερ):D

Ρε Borg πετάχτηκα 5,23 μέτρα πίσω απτην καρέκλα!:...:Δεν ντρεπεσαι βραδυάτικα,παραλίγο να πάθω έμφραγμα!Ban him ρε!:rant:

Χμ;Την πέταξα ε;:slap:Τουλάχιστον έχω την δικαιολογία ότι δεν ξέρω τπτ από rapapaριές και τα ρέστα.¨Επαθα και την πλάκα με το βιντεάκι του borg(και είχα και κλειστά τα φώτα:toomuchne)

Ρε Borg πετάχτηκα 5,23 μέτρα πίσω απτην καρέκλα!:...:Δεν ντρεπεσαι βραδυάτικα,παραλίγο να πάθω έμφραγμα!Ban him ρε!:rant:

πρωτα πρεπει να φας ban εσυ που βαζεις αναποδα το ">" στον Chuck Norris...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.