Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ξυπνάς μια ώρα νωρίτερα από λάθος συγχρονισμό στο Ppc(πήγε μια ώρα μπροστά) φτάνεις στη δουλειά μια ώρα νωρίτερα (ενώ έχεις κοιμηθεί κανένα 3ώρο) βλέπεις πάλι χαζομάρες και συν τα δικά σου νεύρα.

Τι κάνεις?...

Στο στρατό δεν έκανα αυτό έβρισκα εποπ και τους έτρεχα :

ΠΟιος έχει προβλήματα με τους γείτονες να τον βοηθήσω να τα λύσει?

@DJD Να το βάλω αγγελία?:hehe::hehe::hehe:

Να τα βγάζουν αυτές που πρέπει .... που το έχουν και το ξέρουν και επιτρέπεται να το δείχνουν...

Και εξηγούμαι...χθες κατεβαίνοντας με το ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα το απογευματάκι, ζέστη, χαμός και κάτι κοριτσόπουλα να φοράνε εφαρμοστά μπλουζάκια, μίνι κτλ...Που ναι το πρόβλημα θα μου πεις;;; Όταν καθένα απ' αυτά έχει 30 κιλά παραπάνω από το κανονικό γιατί πρέπει να αντικρίζουν αυτό το θέαμα τα ματάκια μας; Κοιλιές και αφαλοί έξω να αερίζονται και να κουνιούνται παλινδρομικά, παχουλά γεμάτα κυτταρίτιδα μπούτια να τρίβονται μεταξύ τους και να ιδρώνουν .... Το ότι κάνει ζέστη δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράνε όσον το δυνατόν λιγότερα ή ότι επιτάσσει η μόδα για το καλοκαίρι... Μοδα για τον καθένα είναι ότι του πηγαίνει πάνω απ'ολα...Η Καγιά μπορεί να βγει με οτι θέλει γιατί η μόδα γράφεται πάνω της όχι όμως και η κουτσή Μαρία, πως να το κάνουμε. Στην Σ.Αραβία ένα ωραιότατο άσπρο σεντόνι κάνει τέλεια την δουλειά του διασφαλίζοντας ελαφρύ ντύσιμο και δροσιά από το ισόγειο στα πάνω πατώματα....

Ουφ θα έσκαγα αν δεν το έλεγα

τι να λέμε... εγώ κοιτάω πως θα τα βολέψω μέσα στο καλοκαίρι να πάρω κανά εμτρόνι και να μου μείνουν και για διακοπές ώστε να μην πάω και... φέτος με την γυναίκα σε καμιά αλάνα-camping και το boss ψάχνει για σκάφος των 500Κ... :hm:

θα σου λεγα να αφησεις το εμτρονι στην ακρα και να τα φας σε ενα καλυτερο 3ημερακι με τη γυναικα......το ποσο γρηγορα θα μπουταρει το κομπιουτερονι δεν συγκρινεται με το ποσο γρηγορα μπορει να φυγει μια παντοφλα που μενει ανικανοποιητη.:hehe:

:hehe: :hehe: :hehe:

στα κρυφά ρε θα το πάρω... ο χρυσός κανόνας λέει... [φωνή παππού] και να το θυμάσαι αυτό παιδί μου fragma [/φωνή παππού]... δηλώνεις τα μισά απ'όσα παίρνεις... :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.