Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Θέλω να γράψω τι έπαθα σημερα κάνωντας ηλιοθεραπεια σε ερημική παραλία στο Λαγονήσι και δεν ξέρω πως να το εκφρασω για να μην ξεφτιλιστώ για άλλη μια φορα :p:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Επειδή η φαντασία οργιάζει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να το εκμυστηρευθείς γιατι προβλέπω οι φωτοσοπάδες μας να σε βγάζουν με πόδια βατράχου και ουρα δεινοσαύρου :p:P

ασε και εγω σημερα πηγα για το πρωτο μπανιο και για τον πολυ απλο λογο που ειναι το οτι παραμελησα το θεμα της αντιηλιακης λοσιον Κατακαηκα! :hehe:

ειπα να ανακαλυψω ως Αδαμ την χαρά της θαλάσσας.... το αποτέλεσμα ομως ειναι οτι δεν μπορω να κάτσω λογω του ηλιου....:hehe:

PS: Και καλα σήμερα....αυριο στην δουλεια??? πως να το εξηγήσω? :hehe::rofl::rofl:

αφού τελειώσα και με τη beta και την rc και αυτού του firefox, καιρός να πάω στον 4.

ειπα να ανακαλυψω ως Αδαμ την χαρά της θαλάσσας..

ντααααμν!προσεχε dude,τα σκαγια του killah δεν γουσταρουν καθολου τις υψηλες θερμοκρασιες (απο 30 και πανω νομιζω...)

ειπα να ανακαλυψω ως Αδαμ την χαρά της θαλάσσας.... το αποτέλεσμα ομως ειναι οτι δεν μπορω να κάτσω λογω του ηλιου....:hehe:

PS: Και καλα σήμερα....αυριο στην δουλεια??? πως να το εξηγήσω? :hehe::rofl::rofl:

μάλλον αργά ανακάλυψες ότι δε σου ταιριάζουν τα στριγκάκια. το μόνο που μπορείς να τους πεις στη δουλειά είναι: "με τσούζει αλλά μ' αρέσει".

5,1 Ναύπλιο λέει ο αμερικάνος (usgs) καλούτσικα το νιώσαμε στην Αθήνα πάντως (για να με ξυπνήσει μετά από 4 ώρες ύπνου :p)

Λιγο κουνησε ρε.

Εγω νομιζα οτι ηταν ο μικρος και η παρεα του...

post-1498-1416073556,7222_thumb.jpg

πες μου οδο ζορζ να σου στειλω κανα ρωσακι να δεις πως θα σου ανεβει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.