Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Σορρυ αλλα που κολανε ολα αυτα με το ατομο?(αυτου που με τα 2 ποστς εφαγε ban)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

υπαρχει λαπτοπ που να χει τις δυνατοτητες του κοσμος μου...και τις ιντζες της οθονης μου?...γμτ θελω να το παρω μαζι μου...

Σορρυ αλλα που κολαεν ολα αυτα εμ το ατομο?
σπάστα και ξαναρίχτα, δε κατάλαβα τιποτα

μτφ

Excuse me,but where are all these stick with this person?

:p:P:P:P :hehe:

υπαρχει λαπτοπ που να χει τις δυνατοτητες του κοσμος μου...και τις ιντζες της οθονης μου?...γμτ θελω να το παρω μαζι μου...

Σου έχω πει 150 φορές αλλά είσαι ΓΚΑΒΑΛΙ που λένε οι Καρδίτσα-people: :hehe:

xps_m2010_tn.jpg

Στεγνό Desktop Replacement, πιο μουράτο δεν υπάρχει. Αλλιώς πας στο 1730 για "φορητό".

και εχεις την εντυπωση οτι θα κουβαλαω αυτη την κουρμουτσα πανω κατω ρει? καλα πλακα με κανεις?

έχει κανείς ιδέα αν μπορεί να κανείς να επικοινωνήσει με την Asus μέσω mail και όχι μόνο μέσω τηλεφώνου;

:D

Το εψαξα και γω λύση δεν βρήκα.

Τσέκαρε αυτό (υπαρχει αλλα δεν ξερω αν μιλαει κανεις αγγλικά εκεί) info@asus.com.tw

ή αυτό για τεχνικη υποστηριξη tsd@asus.com.tw

έχει κανείς ιδέα αν μπορεί να κανείς να επικοινωνήσει με την Asus μέσω mail και όχι μόνο μέσω τηλεφώνου;

:D

Έχεις και εσύ παραπονάκι από την ASUS? :p

YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Αν και μου έσπασε τα @@ μέχρι να βρώ τι stripe είχα βάλει στο κάθε raid (0+0)..τλκ το βρήκα και μπορώ να ανακτήσω τα αρχεία μου(400gb)

Το μόνο πρόβλημα είναι το που θα βρώ 400gb δίσκο :hehe:

o γαυρος παντως πηρε το ερειπιο τον βουισιτς...ο πεκοβιτς θα τον στελνει για καφε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.