Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

41W142QK09L._SS500_.jpg

Βρηκα τον προσωπικό μου Ιησού Χριστό ( για Λογισμό Ι, ΙΙ , Γραμμική Αλγεβρα κτλ)

Παιδια με spyware doctor και Kaspersky internet security λετε αν ειμαι οκ απο απειλες κτλπ?

@Αλεξη: Σας αφήνουν να τα χρησιμοποιείται και στο αμφιθέατρο; Τυπικά, σε εμάς απαγορεύονται αυτά με μεγάλες οθόνες (για γραφήματα)

@NTG: Τι τέλος; Έχει τόση σκόνη η οθόνη. Δε θα ξεσκονίσεις? :p

Help! Ψαχνω να βρω απελπισμενα ενα βιντεάκι που εξηγεί την θεωρία της σχετικότητας / time travel κλπ. Αλλα οχι οποιοδήποτε.

Ειχα δεί ενα παλιότερα το οποιο ηταν σαν σκετσάκι με ηθοποιούς οπου κάποιος υποδυόταν τον Αλβέρτο και επισκεπτότανε τον εαυτο του μεσα στον χρόνο... Εαν βοηθάει κάποιον μεσα στο σκετσάκι προς το τέλος εμφανίζεται και μια κοπέλα που υποδύεται την καμαριέρα/υπηρέτρια του αλβέρτου...

Οποιος το βρεί κερδίζει ενα ban της αρεσκείας του. Εχω φαει ολο το youtube & metacafe και δεν το εχω βρει...

Ηταν αρκετά μεγάλο σε διάρκεια ~10 ισως και παραπάνω λεπτά...

Help! Ψαχνω να βρω απελπισμενα ενα βιντεάκι που εξηγεί την θεωρία της σχετικότητας / time travel κλπ. Αλλα οχι οποιοδήποτε.

Ειχα δεί ενα παλιότερα το οποιο ηταν σαν σκετσάκι με ηθοποιούς οπου κάποιος υποδυόταν τον Αλβέρτο και επισκεπτότανε τον εαυτο του μεσα στον χρόνο... Εαν βοηθάει κάποιον μεσα στο σκετσάκι προς το τέλος εμφανίζεται και μια κοπέλα που υποδύεται την καμαριέρα/υπηρέτρια του αλβέρτου...

Οποιος το βρεί κερδίζει ενα ban της αρεσκείας του. Εχω φαει ολο το youtube & metacafe και δεν το εχω βρει...

Ηταν αρκετά μεγάλο σε διάρκεια ~10 ισως και παραπάνω λεπτά...

younoob_la.jpg

@Αλεξη: Σας αφήνουν να τα χρησιμοποιείται και στο αμφιθέατρο; Τυπικά, σε εμάς απαγορεύονται αυτά με μεγάλες οθόνες (για γραφήματα)

Δεν μας είπε ποτε κανείς τπτ και δεν κοιτάνε και ποτε.... ασε που τουτο μοιαζει και με κανονικό.:devil::devil:

@L1: σχετικότητα και time travel, μας μπερδεύεις θείο :p Για σχετικότητα, σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στα αντίστοιχα κεφάλαια του Young (Πανεπιστημιακή Φυσική, Hugh D. Young, δεύτερος τόμος, κεφάλαιο 39). Μη σε τρομάζει το όνομα του βιβλίου, είναι απόλυτα κατανοητό ;) Αν δεις ότι καταλαβαίνεις κλπ, προχωράς πιο "βαθειά"

@Alexis: Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και η λύση, του "στη μέση της σειράς" :p Καμιά τιμούλα έχουμε; :D

200$ το συγκεκριμένο. Στο αμαζον το βλέπω στα 145.

Το καλό είναι ότι συνδέεται με PC και περνάς ετοιμες εφαρμογες ( εχει πολύ κοσμο που αχολειται με αυτό) η δικές σου γραμμενες σε C.

το έχει στο γερμανικό ebay με 134 +12 μεταφορικά, καινούριο. Θα ρωτήσω αν έχει εγχειρίδιο χρήσεως (manual ελληνιστί) στην βρετανική, κι αν έχει, θα το τσιμπήσω :)

edit: το ξαναδιάβασα, και δεν έχει :p Αλλά υπάρχει κι αυτό :D

.... του Young (Πανεπιστημιακή Φυσική, Hugh D. Young, δεύτερος τόμος, κεφάλαιο 39). Μη σε τρομάζει το όνομα του βιβλίου,είναι απόλυτα κατανοητό ;)

οικονομικο-ελαφρυ-και σε pocket size

edit: το ξαναδιάβασα, και δεν έχει :p Αλλά υπάρχει κι αυτό :D

Φαντασου ποσο διασημο είναι...

Πάντως εχω πάθει πλάκα... Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κανεις σε αυτό το κομπιουτεράκι είσαι έτοιμος να αναμετρηθείς με τον Hawking...

Σα portable mathematica είναι :p

@unknown: Αν χρειαστείς κάτι για Φυσική, εκεί θα βρεις τις περισσότερες απαντήσεις :) Κατ'εμέ, που δεν είμαι του διαβάσματος, είναι μακράν το καλύτερο βιβλίο. Με αυτό σαν βιβλίο, διδάσκεις άνετα σε σχολείο ;)

@Αλέξης: Αν υπάρχει και κανείς άλλος, πάμε για ομαδική; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.