Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μου θύμισες τον τηλεφωνητή ένος φίλου: "Είμαι ο Γιώργος, αυτή τη στιγμή κλάνω, χέζω ή κάνω τον κινέζο. Παρακαλώ αφήστε μήνυμα" :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
...................

υγ: @ NTG: σου ετοιμάζω μια καλή, δεν ξέρω πότε θα είναι, quote σε κάτι που είχες πει πολύ πολύ καιρό πριν.

oυπςι....

(οχι τιποτα αλλο, αλλα παλια ελεγα κατι πετυχημενα.)

κι όπως φαίνεται, δε θα είναι σύντομα

Δεν υπαρχει λογος για βιασυνες...Καθυστερησε το ...καλοκαιρακι εχουμε :p

'μερες

κοιταξτε τη ωρα ειναι.....τα παιδακια των απο πισω ειναι στην αυλη μαζι με τους γονεις τους και παιζουν μπαλα ,σπανε τα φυτα, τους φωναζουν οι γονεις τους, κλαινε αυτα...μου σπανε εμενα τα νευρα....(γινετε και περιοδο εξετασεων αυτο)

τη να κανω ...

1)να τους πεταξω καυτο νερο (στους γονεις )

2)να βαλω τις φωνες

3)να φωναξω την αστυνομια

4)να παρω το m4a1 και να τους καθαρισω ολους αθορυβα (cs :p)

οτι και να κανω εγω θα ειμαι ο κακος ομως και οχι οι γονεις που δε σεβονται τπτ...

άστα... Χτες προσπαθούσα να διαβάσω περί οπτικής (φάσματα, φύση του φωτός κλπ κλπ), και να έχουν πάρτυ κάτι μπιπ-παιδα 2 πολυκατοικίες πιο κάτω, και να χαλάνε τον κόσμο. Και δεν μπορούσα να τους πω τπτ γτ δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας (αν και, νομίζω, υπάρχει και ένα ταβάνι στην ένταση του θορύβου, αλλά τρέχα γύρευε)

Το θέμα τώρα: Δεν έχουν να πάνε σε κατασκηνώσεις/γιαγια-παππού/φροντιστήριο/κάτι_άλλο, τα παιδιά πλέον; Λίιιιιιιιγο ησυχία πια :p

κοιταξτε τη ωρα ειναι.....τα παιδακια των απο πισω ειναι στην αυλη μαζι με τους γονεις τους και παιζουν μπαλα ,σπανε τα φυτα, τους φωναζουν οι γονεις τους, κλαινε αυτα...μου σπανε εμενα τα νευρα....(γινετε και περιοδο εξετασεων αυτο)

τη να κανω ...

1)να τους πεταξω καυτο νερο (στους γονεις )

2)να βαλω τις φωνες

3)να φωναξω την αστυνομια

4)να παρω το m4a1 και να τους καθαρισω ολους αθορυβα (cs :p)

οτι και να κανω εγω θα ειμαι ο κακος ομως και οχι οι γονεις που δε σεβονται τπτ...

2-5 ειναι ωρα κοινης ησυχιας.

14:01 βγες και βαλτους τις φωνες.εαν δεν..... αστυνομια.

Καυτό λάδι από το τηγάνι με τις πατάτες κατευθείαν.

Έτσι για να γουστάρουν και να μην ξαναβγούν στον ήλιο να παίξουν μεσημεριάτικα. :hehe:

μας πρόλαβαν άλλοι.

dsc1674jy4.th.jpg

"Για τον Φράγμα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει..."

αν ειναι να το κανει καποιος ας το κανει η μανα μου που κοιματε στο σαλονι και τα εχει μες τα αυτια της......

δεν σκοπευω να γινω εγω ο κακος....(εγω ειμαι σε αλλο οροφο με κλειστες πορτες)

ειναι περιεργα τα πραμματα γιατι στη γειτονια εχουμε μεταξι μας καλες σχεσεις και με τους μισους κουμπαριλικια....

δεν ξερω αν καταλαβες τη εννοω...

ειμαστε μικρη γειτονια με λιγα σπιτια και ολα μονοκατοικιες (Νικαια βλεπεις σα χωριο ενα πραμα )

Ε ρε συ τότε υπάρχει και κατανόηση(θέλω να πιστεύω) οπότε αν τους πεις ότι διαβάζεις λογικά θα ηρεμήσουν...:shutup:

δεν διαβαζω πλεων ....χιχι εχω τελιωσει απο τις 5 του μηνα ....αλλα και τοτε γινοταν αυτο....βασικα απο τοτε που πηγαινα γυμνασιο γινεται

ρε τι παραπονειστε με τα παιδακια και τα παρτακια σας?εδω εγω εχω ακριβως απο πανω μου τον μαμηκουλα του Λυκαβηττου και καθε φορα πουχει ταβλες κανει τοσο θορυβο που φοραω αδιαβροχο μην με πιτσιλισει με το μπιραχ του.

:rofl:

και τι να κανείς...μερικοί δεν σέβονται τίποτα...

ευτυχώς εμείς είμαστε σε 2 όροφο,οι δίπλα είναι ήρεμοι και είναι ελάχιστες οι φορές να βάζουν τραγούδια και τέτοια οι γείτονες... :upside:

:happy2::happy2::jump1::jump1::fist::fist::fist::jump::jump::jump::jump::jump:

hoorey.Μόλις ξήλωσα έναν ιό/trojan/spyware (κάτι τέσπα) που μου σερνε το πισι (ναι, μου το είχε πάει σιγά σιγά απέναντι :p ) και δεν μου φόρτωνε κάτι πριβέιτ τράκερς.Είμαι πολύ χαρούμενος :D :D :D :D

Clamwin - NOD32 - Clamav δεν έκαναν κάτι σημαντικό.Τελικά έσβησα αυτό :

clipboard01yd7.jpg

από linux και σώθηκααα.(δεν ξέρω αν έσβησα τον ιο/trojan/.... αλλά στους τράκερς μπαίνω κ το πισί πάει σφαίρα (όσο μπορεί να πάει δλδ))

EDIT: Παίζει και να .... χεστήκατε, αλλά εγώ είμαι πολύ χαρούμενος :jump::jump::jump:

@fragou14

Κανόνισε με άλλους δυο τρεις αγανακτισμένους γείτονες, (προτίμησε να μένουν στον όροφο του) πάρτε μπαλίτσα μπάσκετ και πηγαίνετε κάθε μέρα 4 η ώρα το βράδυ να παίζετε έξω από την πόρτα του.Αν βγούνε να φωνάξουν πες "θα ερχόμουν να παίξω το μεσημέρι μαζί σας, αλλά είχα γυρίσει από την δουλειά (μην πεις απ΄τον καφέ) και προσπαθούσα να κοιμηθώ.Ε τώρα που ξύπνησα και έχω όρεξη είπα να παίξω κανα 2ωράκι"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.