Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Δε καταλαβαίνω γιατί το βλέπετε περίεργο. Το 50% των οικογενειών που διαλύονται τώρα και το παιδί μεγαλώνει με χωρισμένους γονείς είναι καλύτερο; Αν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά το παιδί και εξηγώντας του μεγαλώντας τι γίνεται στην κοινωνία δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει η απαιτούμενη παιδεία για να μεγαλώσουν δύο ομοφυλόφιλοι γονείς ένα παιδί σωστά, εδώ δεν υπάρχει η παιδεία για "νορμάλ" (τι είναι νορμάλ; :D) ζευγάρι θα υπάρχει για ομοφυλόφιλους;

Μηπως βγαινεις συντηρητικοτερος απο αυτους της εκκλησιας?Θελω να πω γιατι κατακρινεις το διαζυγιο?Ειναι κι αυτο στ απλαισια της ελευθεριας του αντρα και της γυναικας...Προτιμας την μαζικη δημιουργια 3-4-5 δυστυχισμενων ανθρωπων κατω απο 1 στεγη καθε φορα?

Ενα ζευγαρι ομοφυλοφιλων δεν νομιζω πως ειναι σε θεση να δωσει στο παιδι τις καταλληλες παραστασεις...Δηλ ο ανθρωπος εχει αναγκη και το "dude thing" απο την ανδρικη πλευρα και την πιο ευαισθητη και "χαζοχαρουμενη" γυναικεια...δεν μπορεις να του στερησεις το ενα απο αυτα...εξαλλου οι οσοι εχουν επιλεξει να ειναι ομοφυλοφιλοι δεν νομιζω να μεγαλωσαν σε ομοφυλοφιλικη οικογενεια...

Μαμωτο εκαψα κατι ποπκορν που εψηνα.

με κάτι τέτοια ξεκινάει η μαζική δημιουργία δυστυχισμένων ανθρώπων κάτω από την ίδια στέγη, και πάνε μετά να βρούνε το δρόμο τους, μπαίνουν στον πρώτο βαπόρι που βρίσκουν μπροστά τους, και βρίσκονται στη Μύκονο να απαντάνε σε δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΪ, συντηρητικότεροι της εκκλησίας.

Εμμ που κολαει αυτο με τα ποπκορν τα οποια τα καημενα εμειναν 1 λεπτο παραπανω στο φουρνο μικροκυματων με αποτελεσμα αν γινει ολοκαυτωμα!:hehe:

Θεωρία του χάους. Το πέταγμα του πελεκάνου στη Μύκονο, προκαλεί γάμους ομοφυλόφυλων στην Τήλο:hehe:

Από 20άρα σε 17άρα.. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα:cry:
ω ναι, να πας από nikon σε canon.
Τι εγινε παρεδωσε πνευμα?

Ήταν δανεική

@.38-.45, μου αρέσουν περισσότερο οι Canon :p

πωπω και εγω πιστευω οτι θα εχω και εγω μια 22αρα στο αμεσο μελλον αλλα θα δουμε

Από 20άρα σε 17άρα.. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα:cry:

Δεν είναι πάντα κακό. Και οι μικρές έχουν τις χάρες τους :p

ΠιΕς. Nikon.. pfffffffff :whistle2:

Καλημέρα, ωρα για δουλειά

Σύντομα με βλέπω με ντιβάνι στο Βενιζέλος.... 8η μέρα σερί :hehe:

το μόνο καλο οταν κάνεις 3αρης (3-11) ειναι το μπάνιο μετά...

γιατι Θεσσαλονίκες και Λονδινα με Α321 δεν τελειώνουν ποτε λέμε.... :hehe:

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.