Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Τωρα το καλοκαιρι τη θα κανουμε που θα χτηπιση 42C εξω (save pc hardware), εχω γεμιση το pc με φρου φρου βαρεθικα να τα ακουω, καμια λυση.!!!!!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
γιατι ψεμματα ειναι>?:shutup:

πλάκα μου κάνεις τώρα έτσι;

Το ότι πανε και μαζεύονται εκεί όι ανα τον κόσμο καραγκιόζηδες/ομοφυλόφιλοι κλπ αυτόματα χαρακτηρίζει το νησί και τους κατοίκους του; Δηλαδή τα ίδια θα πρέπει να λέγονται και για την Τήλο έτσι ;

Φίλε, αν επισκεφθείς ποτέ το νησί θα δεις ότι η ομορφία του δεν είναι τα κλαμπ και οι ιστορίες (προσωπικά δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου σε τέτοιο μέρος) και πως οι ντόπιοι είναι χρυσοί άνθρωποι και πάνω από όλα φυσιολογικοί ! ! ! (Αθήνα μένω :p)

Το ότι έχει βγει ένα όνομα δεν λέει απολύτως τίποτα ;)

φιλε και γω απο νησι ειμαι.

Και μαλιστα πολυ τουριστικο.

Εμεις δεν εχουμε τουλαχιστον ως τωρα τετοια "προβληματα",ουτε εχουμε καποιο αλφα "ονομα" να μας συνοδευει.

Δεν χαρακτηρισα το νησι σου ουτε τους κατοικους του.

Χιουμορ κανουμε.

αλοιμονο.

Χιουμορ κανουμε.

αλοιμονο.

Το ξέρω, έτσι θα σου απαντούσα αν μίλαγες σοβαρά;

Επειδή όμως κάποιοι είναι πιθανόν να μην το καταλάβουν, είπα να το ξεκαθαρίσω μια και καλή :)

Τότε θα πρέπει να κόψουν και όλοι οι Έλληνες που λένε τους Άγγλους αδερφές, γιατί πολύ απλά ένα ποσοστό που ξέρει να "διαφημίζεται" έχει δημιουργήσει αυτή την ιδέα.

και πως οι ντόπιοι είναι χρυσοί άνθρωποι και πάνω από όλα φυσιολογικοί ! ! ! (Αθήνα μένω :p)

Το ότι έχει βγει ένα όνομα δεν λέει απολύτως τίποτα ;)

γιατί τονίζεις το φυσιολογικοί;

υ.γ. μπουρλότο στο ποθ?!

Τότε θα πρέπει να κόψουν και όλοι οι Έλληνες που λένε τους Άγγλους αδερφές, γιατί πολύ απλά ένα ποσοστό που ξέρει να "διαφημίζεται" έχει δημιουργήσει αυτή την ιδέα.

Ακριβώς ! ! !

γιατί τονίζεις το φυσιολογικοί;

Για αυτό

στη μυκονο εγινε η δημοσκοπηση???

:D

φίλος, κι εμείς από νησί είμαστε, και μάλιστα προοδευτικό (η έννοια "ριζοσπάστης" από εκεί ξεκίνησε), αλλά τέτοια πράγματα δεν τα αφήνουμε να συμβαίνουν :p

τέτοια πράγματα δεν τα αφήνουμε να συμβαίνουν :p

Αστο αυτό, είναι πολύυυυυυυ μεγάλη ιστορία και αν την αναλύσουμε εδώ μέσα, μετά θα πάμε και οι δύο για μπανάκια σε εξωτικό νησί :D

OMG x 10.000.000

ouigik.jpg

Από δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ

http://www.skai.gr/cvresults.php?id=77

:wall:

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχετε αν ο άλλος τον παίρνει ή όχι.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα πάντως να παντρεύονται, ούτε οι λεσβίες ούτε οι gay.

Μιλάμε για πολιτικό γάμο εννοείται και όχι για χριστιανικό, δηλαδή για μια δήλωση στην πολιτεία ότι μοιράζονται κάποια έξοδα, κάνουν μία δήλωση κλπ.

Το ερώτημα είναι τι γίνεται στην περίπτωση που θέλουν να υιοθετήσουν παιδί.

Και με 2 μητέρες (και 1 μητέρα) είναι πολύ συχνό φαινόμενο (άλλωστε τι 1 μητέρα τι 2).

Αλλά με 2 πατέρες δεν ξέρω τι παίζει. Δεν διαφωνώ ότι το 99% των gay είναι normal άτομα εν γένει, αλλά και μόνο η εικόνα του Γαβαλά που έχει αντικαταστήσει το σκυλί με παιδί με τρομάζει!!! Θεωρώ όμως ότι αυτό είναι θέμα των υιοθεσιών και σε καμιά περίπτωση του γάμου των ομοφυλόφιλων, στον οποίο είμαι υπέρ.

Αν με ρωτήσετε εξειδικευμένα βέβαια την άποψή μου για το αδερφάτο, δεν θα ακούσετε και τα καλύτερα λόγια, αλλά αυτή είναι η κοινωνία που ζούμε, καλώς ή κακώς, και ο γάμος δεν είναι ούτε καν το κερασάκι στην τούρτα.

Προς τους Χημικούς του φόρουμ αυτού:

Προτείνετε κάποιο βιβλίο του στυλ "Ανόργανη Χημεία για άσχετους", "Ανόργανη Χημεία για wannabe Φυσικούς", "Μάθετε Ανόργανη Χημεία σε ένα Σαββατοκύριακο" κλπ :p

Ειδικά προς τους Χημικούς του φόρουμ αυτού, που είναι στο Χημικό Αθήνας:

Πέρα από τα παραπάνω, προτείνετε ένα βιβλίο του στυλ "Πως να περάσετε τον Ψαρουδάκη χωρίς κόπο". Ή έστω τα θέματα που θα βάλει στις 23/6, για το δεύτερο γκρουπ εξεταζομένων (3-6, αριθμός μητρώου να λήγει σε ζυγό αριθμό)

Ευχαριστώ προκαταβολικά :D

Ήμουνα έτοιμος να σου πω 20 ευρώ την ώρα σε μονολεκτική απάντηση αλλά με πρόλαβε ο διδάκτωρ :hehe:

Πέρα από την πλάκα, ο καθηγητής σου γέρασε, τον είδα τις προάλλες και έμεινα. Κοιλίτσα και άσπρο μαλλί!!!!!

1) Φροντιστηρια απο εμπειρο Χημικο, αιωνιο φοιτητη Αθηνων.

Εγγυημενα αποτελεσματα. 20ευρω/ωρα

2) Ταχυρρυθμα τμηματα σε σκονακια απο διδακτορα Χημειας (οχι Αθηνων, αλλα αμα υπαρχει "κολλημα" θα βρουμε εναν απο Αθηνα)

22ευρω/ωρα.

Κάτσε ρε φίλε θαμώνα του 3/13, εμείς δηλαδή δεν ξέρουμε από σκονάκια θες να πεις εδώ στο χωριό την Αθήνα? Μόλις το πάρω θα σου δείξω τα νέα κόλπα. Πιστεύω ότι αξίζω MIT με τις μεθόδους που χρησιμοποιώ και αδικούμαι εδώ.

Τι σου κάνουν τα 2 ευρώ παραπάνω... Πολιτισμός...

Είναι 10% bonus διδακτορικού. Τι σου κάνει το δημόσιο, τα ζητάς ακόμη και στα ιδιαίτερα μετά!

@deninho final answer -> -10% από όσα σου πει ο sln + όλη τη γνώση του στα σκονάκια δωρεάν.

Σωτήρη, πρόβλημα ακόμη και αν κόψουν το κεφάλι τους για εμένα δεν υπάρχει..Όμως το θέμα της υιοθεσίας, που θα δεις οτι θα την απαιτησουν σύντομα, θα είναι τρισμέγιστο πρόβλημα και τότε να δω τι θα κάνουμε ή τι θα κάνει η πολιτεία ;)

:)

Δε καταλαβαίνω γιατί το βλέπετε περίεργο. Το 50% των οικογενειών που διαλύονται τώρα και το παιδί μεγαλώνει με χωρισμένους γονείς είναι καλύτερο; Αν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά το παιδί και εξηγώντας του μεγαλώντας τι γίνεται στην κοινωνία δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει η απαιτούμενη παιδεία για να μεγαλώσουν δύο ομοφυλόφιλοι γονείς ένα παιδί σωστά, εδώ δεν υπάρχει η παιδεία για "νορμάλ" (τι είναι νορμάλ; :D) ζευγάρι θα υπάρχει για ομοφυλόφιλους;

(τι είναι νορμάλ; :D) ζευγάρι

Αυτό που πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, το παιδί το στέλνει κατηχητικό και αντί για ψυχαναλυτή χρησιμοποιεί εξομολόγο (δηλαδή κάποιον που έχει μάθει 10 πράγματα από τα 10.000 μιας επιστήμης, τά 'χει συνδέσει με το θεό και το παίζει επιστήμονας).

Πάλι καλά που δεν κάνει και χημικές αναλύσεις η εκκλησία, να προσδιορίζει προσμίξεις στο θυμιατό.

1.Προχτες,στο κεντρο.Μια λωριδα δρομος και αλλη μια σειρα παρκαρισμενα αυτοκινητα.

Βλεπω εναν μπαγλαμα με ενα Picanto να εχει κλεισει το δρομο γιατι προσπαθουσε να το βαλει σε θεση ~9-10μ(ηταν λιγο κατηφορικος ο δρομος,τιποτα φοβερο).Αφου δεν τα καταφερνε και ειχα σπαταλησει ηδη 20 δευτερολεπτα να τον περιμενω,βουταω διπλα του οπως ηταν ο μισος εξω απο τη θεση και παρκαρω απο πισω του με 1,5 κινηση

Ειχα παρει τα χαρτια μου και ειχα φυγει και ο τυπος το παλευε ακομα στα 5+μετρα που απεμεναν.Παιζει να μην καταλαβε καν πως μικρυνε τοσο πολυ η θεση που ειχε βρει(δεν νομιζω οτι με ειχε δει...)

2.Τι ακριβως θα αλλαξει στην κοινωνια/καθημερινοτητα αν παντρευονται οι gaymers??Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι τοσος ντορος

δεν υπάρχει η παιδεία για "νορμάλ" (τι είναι νορμάλ; :D) ζευγάρι θα υπάρχει για ομοφυλόφιλους;

:T:

@hayabusa

δεν θελω να με παρεξηγησεις δεν το ειπα για τους κατοικους, προς θεου

αλλα το καλοκαιρι υπαρχουν gay(τουριστες), δεν εχω προβλημα με τους ανθρωπους αλλα ειναι η αληθεια οτι εχει (το καλοκαιρι)...

και παλι συγνωμη αν παρεξηγηθηκες:hug:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.