Jump to content



Πείτε ό,τι θέλετε 2.0


jpavly

Recommended Posts

  • Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
O xrist20 δεν ειχε γινει Xrist ?

Πλήρωσε και του το αλλάξαμε.

Σοβαρά τώρα: το αλλάξαμε γιατί ο Φάρμας νόμιζε ότι "xrist22"="Χριστίνα ετών 22" και τον είχε ταράξει στα ΡΜ.

Πλήρωσε και του το αλλάξαμε.

Σοβαρά τώρα: το αλλάξαμε γιατί ο Φάρμας νόμιζε ότι "xrist22"="Χριστίνα ετών 22" και τον είχε ταράξει στα ΡΜ.

αν δεν κανω λαθος φραγμα δεν ειναι ????:tongue::tongue:

edit: εκτος και αν ειναι φαρμα με πιπινια

Αν είναι κάποιος που έπρεπε να το ζητάει ειναι ο Winters να του το κάναμε Summers... :p

:hehe::rofl:

άσχετο με την υπόθεση αλλά μου'ρθε ένα ανέκδοτο απ'αυτά που λέγαμε πριν 20 χρόνια...

Πάει ένας τύπος στο ληξιαρχείο και ρωτάει αν μπορεί να αλλάξει το όνομα του... του λέει ο υπάλληλος..:

- "Πώς σας λένε?"...

- "Γιώργος M...κας" λέει...

- "Α... ναι βέβαια, καταλαβαίνω... και πως θέλετε να το κάνουμε...?", λέει ο υπάλληλος

- "Γιάννης Μ..κας", λέει ο άλλος...

Υποβολή Παραγγελίας 07/06/08 14:37

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 07/06/08 14:35

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 07/06/08 14:35

Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη

Τιμολόγηση Παραγγελίας -

Αποστολή -

Στο στάδιο 'Συγκέντρωση Προϊόντων' όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει συγκεντρώνονται στο κέντρο διανομής μας προκειμένου να τιμολογηθούν και να αποσταλούν.

E-Shop sucks :TD:

μη βιάζεσαι μικρέ...η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή και το e-shop προσπαθεί να σου την καλλιεργήσει.

:hehe:

Πλήρωσε και του το αλλάξαμε.

Σοβαρά τώρα: το αλλάξαμε γιατί ο Φάρμας νόμιζε ότι "xrist22"="Χριστίνα ετών 22" και τον είχε ταράξει στα ΡΜ.

ελα ρε , για αυτο ειχε κατι μουτρα στο multirama overclocking party μεχρι το πατωμα?:p

Πω πω . Ειδα τρελό παρκάρισμα το πρωί . 3 κοριτσάκια με ενα golf tsi προσπαθούν να παρκάρουν σε κατηφόρα ανάμεσα απο 2 παρκαρισμένα . Πάει να μπει η κοπελιά με την μουρη..... Δεν γίνεται.... ( Ημουν με εναν φίλο δίπλα της λέει ο φίλος μου θέλετε βοήθεια ? και πάει πίσω απο το golf . οχι! του λέει η κοπέλα με υφάκι κ κάνε άκρη γιατι δεν βλέπω απο τον καθρέπτη ...! :slap: ) Πάει λοιπον να κάνει πίσω , γκαζώνει & αφήνει τον συμπλέκτη με κανα 4κ rpm ... Ελα που ειχε πρώτη ομως κ οχι οπισθεν που νομισε οτι έβαλε... :slap: Χτυπάει το μπροστά ενα peugeot 307cc κ το κάνει κανα μισο μέτρο μπροστά! Ακάθεκτη χωρις καν να κοιταξει αν εκανε ζημιά και εχοντας πλεον χώρο για ''με την μια'' ξαναπροσπαθει για οπισθεν και την βάζει :clap: . Ξανά 4k rpm αφήνει συμπλέκτη ... χτυπάει και τον πίσω ... :hehe: omg omg omg .

Πες μου ότι δεν την τραβήξατε video?

Ηταν για βίντεο γαμώτο οντως ... δεν την τραβήξαμε δυστηχώς .... :hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.