Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εδω λογικα δικαιουσαι και αποζημιωση σωστα ;

για να μαι ειλικρινής δεν πολυ-γνωρίζω τα δικαιωματά μου σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εργοδότες κάνουν πάντα, ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουν έστω και ένα ευρώ.

..και εσυ πρεπει να κανεις πάντα, ότι είναι δυνατόν για να κερδίσεις αυτα που δικαιούσαι...

Τέτοιοι άνθρωποι βασίζονται στον "ωχαδερφισμο" που μας διακρίνει σαν λαό... "Δε βαριέσαι, σίγα μην τρέξω για χχχ ευρώ.."

Μην τους κάνεις την χάρη.

Σωστός ο Μήτσους....:T:

Τράβηξε το όσο μπορείς και μην τους χαριστείς ούτε για 1 cent. Δεν μπορεί ο κάθε αχόρταγος εργοδότης να πατάει "επί πτωμάτων" για να βγάλει φράγκα ;)

..και εσυ πρεπει να κανεις πάντα, ότι είναι δυνατόν για να κερδίσεις αυτα που δικαιούσαι...

Τέτοιοι άνθρωποι βασίζονται στον "ωχαδερφισμο" που μας διακρίνει σαν λαό... "Δε βαριέσαι, σίγα μην τρέξω για χχχ ευρώ.."

Μην τους κάνεις την χάρη.

η αλήθεια είναι ότι θα το παλέψω...και ο,τι βγει

Και μιας που λέμε για δουλειες....

και εγω σήμερα κάααααααποια στιγμή θα συναντηθώ με το big boss στο αεροδρομιο και με εχει φάει η αγωνία τι θέλει να μου πει...

:baby:

Και μιας που λέμε για δουλειες....

και εγω σήμερα κάααααααποια στιγμή θα συναντηθώ με το big boss στο αεροδρομιο και με εχει φάει η αγωνία τι θέλει να μου πει...

:baby:

[καμμένος] Με cheat έφτασες στο μεγάλο αφεντικό ή κανονικά;[/καμμένος]:hehe:

Η πλάκα ειναι οτι δεν εκανα εγω την προσέγγιση....

Προχτες πηγα να κόψω δρομο για να ανέβω πιο γρηγορα στο γραφείο και συναντήθηκαμε στο ασανσερ....Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το σημείο συνάντησης ηταν τελείως ξεκάρφωτο .... στο διαχωρισμο αποσκευών :hehe:

:rofl::rofl::rofl:

Πάντως οτι και να γινει δεν θα χαλαστώ...

αν ειναι για καλο δεν το συζητάμε...

αν ειναι για κακό... απλα θα κάνω καλοκαιρινές διακοπές φέτος μετα απο 6 χρονια...ευχαριστώ πολυ για το κάψιμο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.