Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

το πανεπιστημιο πατρας θα ειναι ανοιχτα κανονικα απο αυριο? εχουμε κανεναν εδω που να σπουδαζει εκει?

George έχεις βαλθεί να μείνεις στα 7κ ποστς ε? :p

δε τα κοιταγα ποτε τα ποστ , αλλα μου αρεσουν οι στρογγυλοποιησεις. Θελεις κανενα να σου δωσω να ελαφρυνει η πλατη μοθ?:p

το πανεπιστημιο πατρας θα ειναι ανοιχτα κανονικα απο αυριο? εχουμε κανεναν εδω που να σπουδαζει εκει?

μάλλον

μια βδομάδα πριν ξεκινήσει η εξεταστική, ανακοινώθηκε το οριστικό (?) πρόγραμμα. Πάλι καλά...

Τώρα έρχεται το δεύτερο πρόβλημα: τα βιβλία παλιότερων ετών θα μας τα δώσουν πριν ή μετά την εξεταστική;

Στο κεφαλι σου θα τις πεταξουμε!

Ακου "μολυβι" και... "σφουγγαρί" ο αλλος ο gay απο πανω....

Ρε οι αληθινοι αντρες μεχρι καρτα γραφικων EGA φτανουν...

16 βασικα χρωματα αναγνωριζουμε.

Κατι "εκρου", "πουα με ροζ ελεφαντες" "Σσσσομον -με παχυ Σιγμα" και "πουφ-κλανί-μελιτζανί-σκούρο" δεν ξερουμε πως μοιαζουνε...

Με κάτι τέτοια ποστ είμαι περήφανος που σε έχω συνάδελφο!

Επιτέλους, γιατί εδώ έχει γίνει το θέατρο του παραλόγου!

Άκου "μολυβί".

Στο τέλος θα γίνει και . . . Charcoal animal!

Σε ευχαριστω συναδελφε.

Μου ελλειψες σημερα στο λαο-φορειον.

Παλι εξυνες σπιτι αντι να πας στην δουλεια?

Δουλειά (σύμβαση) τέλος, είμαι επίσημα άνεργος φοιτητής.

Στη 1 (ολογράφως -> μία) νέα αγγελία για χημικό στην ΧΕ, δεν μου απάντησαν καν :p

Μάλλον θα δοκιμάσω την τύχη μου σαν συναρμολογητής pc, άλλωστε τι pc τι μακρομόρια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.