Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Τι update εβγαλε παλι η m$ ρε παιδια? Εχει αρχισει να μου κατεβαινει απο χτες και ειναι ακομα στο 74%...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Παιδια πρεπει να τα εχω παιξει.Πριν μαι βδομαδα ειχα τα vista και επειδη ειχα προβληματα με το OC το οποιο δεν ηταν σταθερο ειχα probs.Τωρα που λυθηκε το προβλημα λεω να τα ξαναβαλω τι λετε??

Α και κατι αλλο τελικα υπηρξε κανενας μετασεισμος εκει που υπηρξε και ο αρχικος σεισμος ο 6,5

Ωρε θα μας τρελάνει η UEFA? όταν παίχτης έιναι εκτός γραμμών για πρώτες βοήθειες κτλ "μετράει" σαν να παίζει εκείνη τη στιγμή?? Μπορεί δλδ να αρχίσει ξαφνικά να τρέχει, χωρίς να του πει ο ref?

Δεν το ξερα!!!!!

Παιδια πρεπει να τα εχω παιξει.Πριν μαι βδομαδα ειχα τα vista και επειδη ειχα προβληματα με το OC το οποιο δεν ηταν σταθερο ειχα probs.Τωρα που λυθηκε το προβλημα λεω να τα ξαναβαλω τι λετε??

Αν θες κόκκινη κάρτα, ζήτα τη μη ντρέπεσαι. (Τελευταία προειδοποίηση)

Ο συγκεκριμένος έχει φάει αρκετές πάνω στο ίδιο θέμα.

Εσύ πεθύμησες καμία γι' αυτό γκρινιάζεις;:p

Στην έξοδο της αττικής οδού στην Ηρακλείου, έχουν βάλει ένα μπάτσο να σταματάει, αν έχουν το Θεό τους, αυτοκίνητα για να κάνει γκάλοπ η Μετρό ΑΕ...!!!!

Σε σταματάει πρωί-πρωί η αστυνομία, υποχρεωτικά, για... γκάλοπ...?!? Είναι αυτό νόμιμο...????

καταχρηση εξουσιας ορ σαμθινγκ λαικ δατ.Βαρυ αδικημα και θα τον ξεσκισει σε περιπτωση που κρινεται για προαγωγη.ΑΛΛΑ:Αν πει "σε σταματησα για τυπικο ελεγχο κλπ κλπ"...αντε να αποδειξεις τον πραγματικο του σκοπο.Βρες και αλλους που σταματηθηκαν ετσι.

καταχρηση εξουσιας ορ σαμθινγκ λαικ δατ.Βαρυ αδικημα και θα τον ξεσκισει σε περιπτωση που κρινεται για προαγωγη.ΑΛΛΑ:Αν πει "σε σταματησα για τυπικο ελεγχο κλπ κλπ"...αντε να αποδειξεις τον πραγματικο του σκοπο.Βρες και αλλους που σταματηθηκαν ετσι.

Αυτό δεν έγινε σήμερα μόνο... το έβλεπα να γίνεται συνέχεια, απλά εμένα μου έτυχε σήμερα και κατάλαβα τι γίνεται... νόμιζα τόσες μέρες ότι ήταν μπλόκο/έλεγχος...!

Αυτό δεν έγινε σήμερα μόνο... το έβλεπα να γίνεται συνέχεια, απλά εμένα μου έτυχε σήμερα και κατάλαβα τι γίνεται... νόμιζα τόσες μέρες ότι ήταν μπλόκο/έλεγχος...!

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα ένιωθαν τέτοια ανακούφιση που δεν ήταν μπλόκο, που δε θα τους πολυένοιαζε να απαντήσουν σε μία - δύο ερωτησούλες:p

Μου έχει τύχει παλιότερα στην Πειραιώς, στο υψος των Κ.Πετραλώνων...

Δεν φοραγα ζώνη, ημουν παράνομα εντος Δακτυλίου, και βασικα... ακομα και εγκυκλοπαίδειες να μου πούλαγαν ετσι όπως ημουν εκεινη τη στιγμή, θα τις έπαιρνα :p

Μου έχει τύχει παλιότερα στην Πειραιώς, στο υψος των Κ.Πετραλώνων...

Δεν φοραγα ζώνη, ημουν παράνομα εντος Δακτυλίου, και βασικα... ακομα και εγκυκλοπαίδειες να μου πούλαγαν ετσι όπως ημουν εκεινη τη στιγμή, θα τις έπαιρνα :p

χαχαχαχαχαααααααααα

Α ρε Jaco.. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο την τροχαία και θα ζήταγα τα ρέστα κανονικότατα.

χαχαχαχαχαααααααααα

Α ρε Jaco.. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο την τροχαία και θα ζήταγα τα ρέστα κανονικότατα.

Τώρα που το είπες Κώστα (δεν το είχα σκεφτεί το πρωϊ), πήρα τηλέφωνο ένα παιδικό μου φίλο, ο οποίος είναι αξιωματικός στην τροχαία... και είχαμε την εξής κουβέντα...:

--- Εξηγώ την ιστορία ---

- ΔΕΝ θα βγάλεις άκρη, έρχονται διαταγές ανά καιρούς από "πάνω" και αποσπούν προσωπικό από την τροχαία και τους βάζουν να το κάνουν αυτό και άλλα πολλά...

- Οκ... :nothing: Δηλαδή είναι νόμιμο ή παράνομο...?

- Διαταγές...

- Νόμιμο ή παράνομο...?

- Απαράδεκτο, αλλά...

- Νόμιμο ή παράνομο...?

- Παράνομο...

--- ακολούθησαν και άλλα μαζί με κάτι μπινελίκια ---

--- και μου απαντά ---

- Είσαι γραφικός και κομμουνιστής... :hehe:

--- αστειευόμενος αυτός βέβαια, αλλά μάλλον έτσι θα φαινόμουν και σε αυτούς... ---

Τι άλλο να πω... είμαστε Μπανανία... :giveup:

Ειχε μπλοκο/γκαλοπ πολλες μερες σερι στη γεφυρα της Μεταμορφωσης(που συνηθως γινεται σφαγη) και αυτο που μου εκανε εντυπωση(περιμενοντας στο φαναρι) ηταν νεαροι αστυνομικοι(πιθανοτατα μολις βγηκαν απο τη σχολη) να φλερταρουν τις κοπελες που εκαναν την ερευνα, εν ωρα υπηρεσιας

ρε σεις τι ροζακι φορεσε το ονομα του greekfragma?...η εγω δεν βλεπω καλα η το νεκ θελει καλιμπραρισμα....:hehe:

Τι διάολο, τώρα έγινε μαύρο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.