idefix Ιούνιος 10, 2008 #6661 Ιούνιος 10, 2008 Τι update εβγαλε παλι η m$ ρε παιδια? Εχει αρχισει να μου κατεβαινει απο χτες και ειναι ακομα στο 74%...
Melkon Ιούνιος 10, 2008 #6662 Ιούνιος 10, 2008 Παιδια πρεπει να τα εχω παιξει.Πριν μαι βδομαδα ειχα τα vista και επειδη ειχα προβληματα με το OC το οποιο δεν ηταν σταθερο ειχα probs.Τωρα που λυθηκε το προβλημα λεω να τα ξαναβαλω τι λετε?? Α και κατι αλλο τελικα υπηρξε κανενας μετασεισμος εκει που υπηρξε και ο αρχικος σεισμος ο 6,5
Snips Ιούνιος 10, 2008 #6663 Ιούνιος 10, 2008 Ωρε θα μας τρελάνει η UEFA? όταν παίχτης έιναι εκτός γραμμών για πρώτες βοήθειες κτλ "μετράει" σαν να παίζει εκείνη τη στιγμή?? Μπορεί δλδ να αρχίσει ξαφνικά να τρέχει, χωρίς να του πει ο ref?Δεν το ξερα!!!!!
astrolabos Ιούνιος 10, 2008 #6664 Ιούνιος 10, 2008 Παιδια πρεπει να τα εχω παιξει.Πριν μαι βδομαδα ειχα τα vista και επειδη ειχα προβληματα με το OC το οποιο δεν ηταν σταθερο ειχα probs.Τωρα που λυθηκε το προβλημα λεω να τα ξαναβαλω τι λετε?? Αν θες κόκκινη κάρτα, ζήτα τη μη ντρέπεσαι. (Τελευταία προειδοποίηση)
astrolabos Ιούνιος 10, 2008 #6666 Ιούνιος 10, 2008 Ο συγκεκριμένος έχει φάει αρκετές πάνω στο ίδιο θέμα. Εσύ πεθύμησες καμία γι' αυτό γκρινιάζεις;
racer Ιούνιος 10, 2008 #6667 Ιούνιος 10, 2008 Πήραμε πήραμε. Χάρισέ τες σε αυτούς που τις χρειάζονται
Tsakonas Ιούνιος 10, 2008 #6668 Ιούνιος 10, 2008 Στην έξοδο της αττικής οδού στην Ηρακλείου, έχουν βάλει ένα μπάτσο να σταματάει, αν έχουν το Θεό τους, αυτοκίνητα για να κάνει γκάλοπ η Μετρό ΑΕ...!!!!Σε σταματάει πρωί-πρωί η αστυνομία, υποχρεωτικά, για... γκάλοπ...?!? Είναι αυτό νόμιμο...????καταχρηση εξουσιας ορ σαμθινγκ λαικ δατ.Βαρυ αδικημα και θα τον ξεσκισει σε περιπτωση που κρινεται για προαγωγη.ΑΛΛΑ:Αν πει "σε σταματησα για τυπικο ελεγχο κλπ κλπ"...αντε να αποδειξεις τον πραγματικο του σκοπο.Βρες και αλλους που σταματηθηκαν ετσι.
Jaco Ιούνιος 10, 2008 #6669 Ιούνιος 10, 2008 καταχρηση εξουσιας ορ σαμθινγκ λαικ δατ.Βαρυ αδικημα και θα τον ξεσκισει σε περιπτωση που κρινεται για προαγωγη.ΑΛΛΑ:Αν πει "σε σταματησα για τυπικο ελεγχο κλπ κλπ"...αντε να αποδειξεις τον πραγματικο του σκοπο.Βρες και αλλους που σταματηθηκαν ετσι.Αυτό δεν έγινε σήμερα μόνο... το έβλεπα να γίνεται συνέχεια, απλά εμένα μου έτυχε σήμερα και κατάλαβα τι γίνεται... νόμιζα τόσες μέρες ότι ήταν μπλόκο/έλεγχος...!
astrolabos Ιούνιος 10, 2008 #6670 Ιούνιος 10, 2008 Αυτό δεν έγινε σήμερα μόνο... το έβλεπα να γίνεται συνέχεια, απλά εμένα μου έτυχε σήμερα και κατάλαβα τι γίνεται... νόμιζα τόσες μέρες ότι ήταν μπλόκο/έλεγχος...! Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα ένιωθαν τέτοια ανακούφιση που δεν ήταν μπλόκο, που δε θα τους πολυένοιαζε να απαντήσουν σε μία - δύο ερωτησούλες
LevelOne Ιούνιος 10, 2008 #6671 Ιούνιος 10, 2008 Μου έχει τύχει παλιότερα στην Πειραιώς, στο υψος των Κ.Πετραλώνων... Δεν φοραγα ζώνη, ημουν παράνομα εντος Δακτυλίου, και βασικα... ακομα και εγκυκλοπαίδειες να μου πούλαγαν ετσι όπως ημουν εκεινη τη στιγμή, θα τις έπαιρνα
DJD Ιούνιος 10, 2008 #6672 Ιούνιος 10, 2008 Μου έχει τύχει παλιότερα στην Πειραιώς, στο υψος των Κ.Πετραλώνων...Δεν φοραγα ζώνη, ημουν παράνομα εντος Δακτυλίου, και βασικα... ακομα και εγκυκλοπαίδειες να μου πούλαγαν ετσι όπως ημουν εκεινη τη στιγμή, θα τις έπαιρνα χαχαχαχαχαααααααααα Α ρε Jaco.. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο την τροχαία και θα ζήταγα τα ρέστα κανονικότατα.
Jaco Ιούνιος 10, 2008 #6673 Ιούνιος 10, 2008 χαχαχαχαχααααααααααΑ ρε Jaco.. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο την τροχαία και θα ζήταγα τα ρέστα κανονικότατα. Τώρα που το είπες Κώστα (δεν το είχα σκεφτεί το πρωϊ), πήρα τηλέφωνο ένα παιδικό μου φίλο, ο οποίος είναι αξιωματικός στην τροχαία... και είχαμε την εξής κουβέντα...: --- Εξηγώ την ιστορία --- - ΔΕΝ θα βγάλεις άκρη, έρχονται διαταγές ανά καιρούς από "πάνω" και αποσπούν προσωπικό από την τροχαία και τους βάζουν να το κάνουν αυτό και άλλα πολλά... - Οκ... Δηλαδή είναι νόμιμο ή παράνομο...? - Διαταγές... - Νόμιμο ή παράνομο...? - Απαράδεκτο, αλλά... - Νόμιμο ή παράνομο...? - Παράνομο... --- ακολούθησαν και άλλα μαζί με κάτι μπινελίκια --- --- και μου απαντά --- - Είσαι γραφικός και κομμουνιστής... --- αστειευόμενος αυτός βέβαια, αλλά μάλλον έτσι θα φαινόμουν και σε αυτούς... --- Τι άλλο να πω... είμαστε Μπανανία... :giveup:
cptkoulis Ιούνιος 10, 2008 #6674 Ιούνιος 10, 2008 Ειχε μπλοκο/γκαλοπ πολλες μερες σερι στη γεφυρα της Μεταμορφωσης(που συνηθως γινεται σφαγη) και αυτο που μου εκανε εντυπωση(περιμενοντας στο φαναρι) ηταν νεαροι αστυνομικοι(πιθανοτατα μολις βγηκαν απο τη σχολη) να φλερταρουν τις κοπελες που εκαναν την ερευνα, εν ωρα υπηρεσιας
sotiris Ιούνιος 10, 2008 #6676 Ιούνιος 10, 2008 ρε σεις τι ροζακι φορεσε το ονομα του greekfragma?...η εγω δεν βλεπω καλα η το νεκ θελει καλιμπραρισμα.... Τι διάολο, τώρα έγινε μαύρο!
greekfragma Ιούνιος 10, 2008 #6679 Ιούνιος 10, 2008 μολυβι ειναι.....πεταχτε ολοι τις οθονες σας απο το παραθυρο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.