greekfragma Ιούνιος 9, 2008 #6641 Ιούνιος 9, 2008 βαλτε αντ1 γεμισε ο τοπος ντιντιδες δηλαδη μου λες να ανοιξω την τηλεοραση μου για να δω ενα τσουρμο ντιντιδες?
HotPeanut Ιούνιος 9, 2008 #6642 Ιούνιος 9, 2008 Είναι της μόδας φαίνεται τώρα τελευταία. Ε ρε που καταντήσαμε Edit: μπάλα έχει ο αντ1 :s
magicman Ιούνιος 9, 2008 #6643 Ιούνιος 9, 2008 στο αλφα λαθος μου. δεν το ειπα για αυτο το λογο, απλα ειναι αυτος που ειχε παρουσιασει την eurovision(που ειναι γνωστη λουγκρα, και εχει τους αλλους του γκει και τους υπερασπιζεται) @honda22 ποιο ειναι της μοδας?
HotPeanut Ιούνιος 9, 2008 #6644 Ιούνιος 9, 2008 Να βγαίνουν οι λούγκρες στα κανάλια. Βλέπε προχθές τριανταφυλλοπουλο.
gbak Ιούνιος 9, 2008 #6645 Ιούνιος 9, 2008 ρε σεις τι ροζακι φορεσε το ονομα του greekfragma?...η εγω δεν βλεπω καλα η το νεκ θελει καλιμπραρισμα....
greekfragma Ιούνιος 9, 2008 #6647 Ιούνιος 9, 2008 παιδια μην στελνετε μηνυματα για msn....male & straight ειμαι την τρελα μου.....
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2008 #6648 Ιούνιος 9, 2008 και μεις που το ξέρουμε? Μήπως το ροζάκι κρύβει τπτ ? Κάποια βαθιά επιθυμία ίσως?
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2008 #6650 Ιούνιος 9, 2008 Σιγά ρε μην αρχίσουν κάτω στην Κρήτη να φοράνε ρόζ αντί για μαύρα
LevelOne Ιούνιος 10, 2008 #6651 Ιούνιος 10, 2008 Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι η Ferrari θα παραμείνει Ferrari είτε ειναι κόκκινη είτε ειναι ροζ με βούλες... (Κwφάλα, για σένα δουλεύω...)
Jaco Ιούνιος 10, 2008 #6654 Ιούνιος 10, 2008 Στην έξοδο της αττικής οδού στην Ηρακλείου, έχουν βάλει ένα μπάτσο να σταματάει, αν έχουν το Θεό τους, αυτοκίνητα για να κάνει γκάλοπ η Μετρό ΑΕ...!!!!Σε σταματάει πρωί-πρωί η αστυνομία, υποχρεωτικά, για... γκάλοπ...?!? Είναι αυτό νόμιμο...????
greekfragma Ιούνιος 10, 2008 #6655 Ιούνιος 10, 2008 οχι βεβαια.........παρτο με καμερα και στειλτο στα καναλια:rant:
Jaco Ιούνιος 10, 2008 #6656 Ιούνιος 10, 2008 Δεν έχω κάμερα @#$%^!... δεν έχω τπτ... έστειλα μια καταγγελία σε ένα blog... μπας και το δουν κάποιοι... Τι να πω ρε Γιώργο... φταίει και ο κόσμος που δεν αντιδράει... μόλις έσκασε ο φλώρος με το ταμπελάκι "Αττικό Μετρό ΑΕ" έκανε την πρώτη ερώτηση και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται του ζήτησα έξαλλος να σηκώσει τον κώνο για να φύγω... μετά έγιναν και κάποια τραγελαφικά, αλλά ακόμα τα νεύρα μου είναι !@#@#%^%$$&%@... Εδιτ: Ρα, γιατί έγινε ροζουλί το nick σου...?!? Εδιτ2: Ok... είδα στα προηγούμενα posts...
ΝTG Ιούνιος 10, 2008 #6657 Ιούνιος 10, 2008 μετα απο χρονια σκεφτομαι σοβορα () ..να επιστρεψω σε αεροψυξη.. Ολο το brainstorming που επεσε το σουκου ,μαζι με το -για πρωτη φορα- leak test που εκανα, αναιρεθηκε μεσα σε ελαχιστα λεπτα το απογευμα της δευτερας ...μιας και δεν ειχα υπολογισει οτι το τροφοδοτικο ισα ισα ΔΕΝ χωραγε.Εβρισκε στο λαστιχο. Mε τις νεες τροπολογιες οι θερμοκρασιες ανεβηκαν λιγουλακι.(:(3-4 βαθμοι) Αρνητικο ηταν επισης το γεγονος οτι στην καρτα δεν θα μπει νερο στα σιγουρα, καθως επισης και οτι το dvdrw εγινε εξωτερικο. Υπηρξαν και καποια θετικα της υποθεσης. α)Βρεθηκε ο φασαριοζος ανεμηστηρας. β)με τις νεες αλλαγες χωρανε αλλοι δυο δισκοι στους υπαρχοντες 5.(πανω στην ωρα αν και ελεγα να πουλησω 2 και να παρω εναν μεγαλυτερο) Τη κατανοηση σας συντροφοι... Υ.Γ Μετα το σουλουπωμα του κουτιου ..σημερα εχει σειρα το δωματιο.. (ελπιζω να μην ανεβουν οι θερμοκρασιες και να κανω το κρεβατι εξωτερικο )
racer Ιούνιος 10, 2008 #6658 Ιούνιος 10, 2008 Thread σε άλλο forum κάνω ανίχνευση για ασύρματα δίκτυα, στην οικοδομή μου, βγάζω 6-7διαφορετικά ασύρματες συνδέσεις και συνδέομαι και στο laptop στο internet, απο τα 3-4 ελεύθερα (ξεκλείδωτα) ασύρματα που ανιχνεύω, τα υπόλοιπα 3-4 είναι κλειδωμένα. το πρόβλημα είναι ότι απο αυτά που μπαίνω έχουν μικρές ταχύτητες, τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένα. Εχω ακούσει παιδιά οτι υπάρχουν διάφορα προγράμματα που Hackάρουν τα κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα και βρίσκουν και τον κωδικό τους.Μηπως γνωρίζεται κάποιο απο αυτά τα προγράμματα. Τι μου προτείνεται? Οσοι γνωρίζεται το θέμα σας χιλιοπαρακαλώ να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά.
fragou14 Ιούνιος 10, 2008 #6659 Ιούνιος 10, 2008 εκανε hi5 στο σκυλο της (λεει) :tomato: λεω να κανω και εγω στο pc μου....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.