hayabusa Ιούνιος 9, 2008 #6621 Ιούνιος 9, 2008 καλά, θα σου πω εγώ σε λίγο Btw, ναι, μπορώ ακόμη να γράφω ειδήσεις
nickstamat Ιούνιος 9, 2008 #6622 Ιούνιος 9, 2008 Βούλα, έκανα χαλαρός το μπανάκι μου και είδα τα σύννεφα απειλητικά να έρχονται...Ε, δεν πρόλαβα να γυρίσω στη Γλυφάδα... Dammit...Έλεος, τώρα βγάζει και ήλιο, τα νεύρα μου :rant:
sotiris Ιούνιος 9, 2008 #6623 Ιούνιος 9, 2008 New rank in da house Θέλω V.I.P. Μόνο ο φράγμας θα έχει?
astrolabos Ιούνιος 9, 2008 #6626 Ιούνιος 9, 2008 VIP έχει ο hipro, ο jpavly και ο Chessman. Πρέπει να σκοτώσεις έναν από αυτούς για να πάρεις τη θέση τους
sotiris Ιούνιος 9, 2008 #6627 Ιούνιος 9, 2008 Αχ αγαπη μου...Υπαρχει κατι τρομερα ψυχοσωματικο που μας συνδέει. Ασχοληθηκες μια φορα μαζι μου σαν να το ηξερες οτι θα πεσεις πανω μου στο τρολλεϋ... Απατεώνα αγουροξυπνημένε, άσε το μπάσκετ στα χαράματα, τα χαράματα είναι για άλλα πράγματα! Λούλη, με την πουκαμισιά του δήθεν ερευνητή, που μου ακούς και rap. Μόνο εγώ ντύνομαι επιστήμονας σε αυτόν τον κόσμο. Απ'την άλλη, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!!! :cry:
Frostbyte Ιούνιος 9, 2008 #6628 Ιούνιος 9, 2008 Reviewers/News posters, αρθρογράφοι ελληνηστί [κακος] Reviewers reviewers, αλλα ετσι που το παμε θα κανει 3 ωρες να ανοιγει η κεντρικη σελιδα με αυτες τις εικονες που πατε και βαζετε (και μαλιστα random picture σε καθε refresh).. [/κακος] No offence meant.
astrolabos Ιούνιος 9, 2008 #6629 Ιούνιος 9, 2008 [κακος]Reviewers reviewers, αλλα ετσι που το παμε θα κανει 3 ωρες να ανοιγει η κεντρικη σελιδα με αυτες τις εικονες που πατε και βαζετε (και μαλιστα random picture σε καθε refresh).. [/κακος] No offence meant. Αυτό παλεύουμε καρντιά μου
hayabusa Ιούνιος 9, 2008 #6630 Ιούνιος 9, 2008 δεν το έχουμε κάνει επίτηδες...Κανονικά έπρεπε να φαίνεται μόνο η εισαγωγή του κάθε review...Γϊνονται ήδη προσπάθειες να το διορθωθεί από τους αρμόδιους μάστορες Δες και εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=51873 edit: Damn,τόσο αργά γράφω πια ;
Frostbyte Ιούνιος 9, 2008 #6631 Ιούνιος 9, 2008 Ε νταξ, το καλυτερο θα ητανε παντως να μπαινει ενα "μικρο" thumbnail, οπως κανετε και με τις ειδησεις.. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι το δυσκολο.. PS: Το rank "Editor" ειναι και καλα για τα "Editors Choice"? Πφφ φιγουρες!
astrolabos Ιούνιος 9, 2008 #6632 Ιούνιος 9, 2008 Ε νταξ, το καλυτερο θα ητανε παντως να μπαινει ενα "μικρο" thumbnail, οπως κανετε και με τις ειδησεις.. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι το δυσκολο.. PS: Το rank "Editor" ειναι και καλα για τα "Editors Choice"? Πφφ φιγουρες!
hayabusa Ιούνιος 9, 2008 #6633 Ιούνιος 9, 2008 Ε νταξ, το καλυτερο θα ητανε παντως να μπαινει ενα "μικρο" thumbnail, οπως κανετε και με τις ειδησεις.. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι το δυσκολο.. αυτό λέμε ρει... Αν δεις, και τα δύο reviews έχουν πάνω αριστερά το λογότυπο της Apple. Αυτό θα φαινόταν στην κεντρική αλλά για κάποιο λόγο γυρνάει κυκλικά τα κεφάλαια και τις εικόνες
HotPeanut Ιούνιος 9, 2008 #6635 Ιούνιος 9, 2008 Χωρίς να υποστηρίζω κανένα, την έσφαξε την Ιταλία ο διαιτητης.
gilardino Ιούνιος 9, 2008 #6636 Ιούνιος 9, 2008 εγω επειδη υποστηριζω την ολλανδια καλα της εκανε... μ εκνευριζει ο τροπος παιχνιδιου της ιταλιας....η ολλανδια ειναι φουλ επιθεση...
deninho Ιούνιος 9, 2008 #6637 Ιούνιος 9, 2008 και προς τι το nickname "gilardino"? Γιατί δεν το έκανες van Bommel ή Arjen Robben? PS. Και άντε και διαλέγεις ιταλού για κάποιο (ανεξήγητο) λόγο. Του gilardino? Του gilardino?
gilardino Ιούνιος 9, 2008 #6638 Ιούνιος 9, 2008 ο gilardino ειναι απο τοτε που επαιζε στη παρμα και εβγαζε ματια..δες τα γκολ του(λετσε-παρμα 2-2) και θα καταλαβεις..μετα πηγε στη μιλαν και επεσε...αλλα του χρονου στη φιορεντινα θα ξαναπαρει μπρος....ο gila ειναι πολυ καλος παιχτης, ο προπονητης της ιταλιας ειναι ασχετος και δε ξερει να στηνει την ομαδα....
Dr.Paneas Ιούνιος 9, 2008 #6639 Ιούνιος 9, 2008 Ο διατητης ηταν κακος παντως. Δεν εκανε και κατι η Ιταλια για να παρει νικη. Οι παιχτες της Ολλανδιες όντας πιο νέοι σε ηλικια και πιο φρέσκοι έτρεχαν παντου και πρέσσαραν με αποτελεσμα να δυσκολευτουν οι Ιταλοι και να χανουν την μπαλα.Βεβαια, μας τα επριξε και ο σχολιαστης με τον Καναβαρο. Σιγα τον παιχτη... Σε μια κλειστη αμυνα οπως ειναι της Ιταλιας, μπορει οποιοσδηποτε να το παιξει καλος αμυντικος. Σε ανοιχτη όμως άμυνα, εκει να τον δω αν εχει προσοντα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.