Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλα φανταζεστε κανενα πορωμενο παιδι να παιζει και αν βγει εξω για βολτα πετυχαινοντας τον σεισμο και λεγοντας την παρακατω ατακα.

Ρε συ εδω εχει και μαμω γραφικα & force feedback!

εγω παντως Κρητη δεν εχω παρει χαμπαρι!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

looooool απο υπερβολικη ταχυτητα.sorry για το ποσο ανορθογραφος ειμαι καποιες φορες.

δεν έχω ταπσι να φτιάκσω τυρόπιτα να πάρει
επίσης δεν έχεις ψ και ξ, βασικά συστατικά της συνταγής.

Έχω ρίξει όλα τα καντήλια για ουτόν τον λαλάκα τον Hamilton :rant::rant: που δεν βλέπει και θέλει :toomuchne και μετά όλα τα καντήλια για τους έξυπνους της FIA με τους κανονισμούς τους.. :rant: :rant:

Έχω ρίξει όλα τα καντήλια για ουτόν τον λαλάκα τον Hamilton :rant::rant: που δεν βέπει και θέλει :toomuchne και μετά όλα τα καντήλια για τους έξυπνους της FIA με τους κανονισμούς τους.. :rant: :rant:

+++++++++

σορρυ, αλλά εγώ το Ραικόνεν είδα να δικαιολογείται στον Χάμιλτον, που σημαίνει ότι δεν έφταιγε ο Χάμιλτον (και ούτε και ο Ραικόνεν). Αυτό που φταίει στο (ηλίθιο) τρακάρισμα ήταν οι κανονισμοί

Και ο Milko έφταιγε

α?

---------

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή: Ο Lewis δεν έχει συνηθίσει να βλέπει άλλο αμάξι μπροστά του, και τώρα τα έχασε :p

Massa θεός

Milko = Ο 1ος οδηγός της Mc. Δε θέλω να πω το όνομά του, μου τη δίνει:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.