Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

υπαρχει κανεις που κουνιοταν και πριν τον σεισμο;.........και κυριως και μετα τον σεισμο;:whistling

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μου φανηκε πολυ μεγαλυτερος σε σχεση με τον σεισμο του αιγιου, σπασανε και αρκετα πραγματα, τοτε δεν ειχε σπασει τπτ!!! Ευτυχως η 40αρα στον τοιχο δεν καταλαβε τπτ:p

μετά από αρνιά και κοκορέτσια αντε να βρεις κουράγιο για διάβασμα :D

Btw, την ώρα του σεισμού ήμουν στην Πετρούπολη και ίσα που τον κατάλαβα

Εγω την ωρα του σεισμού ήμουν στον κήπο και έδειχνα στην αδερφή μου πως να καίει μερμήγκια με τον μεγεθυντικό φακό :hehe:

Οι θείες μου στη Γλυφάδα(Λαζαράκη) μια χαρά τον κατάλαβαν :p

ναι αλλα οι θειες σου... ξερεις... δεν παιζουν cod4 με 150αρια ηχεια και σαμπ στα φορτε του....:hehe:

ναι αλλα οι θειες σου ξερεις δεν παιζουν cod4 με 150αρια ηχεια και σαμπ στα φορτε του....:hehe:

γιατι ρε μλκ,με τον κ@λο σου ακούς μουσική,με τα πόδια νιώθεις το sub και με τα αυτιά θα καταλάβαινες τον σεισμό? :hehe:

τεσπα θα τα κλεισω ολα μπας και επανελθω στο reality...γιατι το χω χασει δευτερη φορα που δεν πιανω σεισμο...την τριτη μαλλον μας βλεπω να τρεχουμε στις αλανες...:hehe:

Βασικά εσύ δε θα επανέλθεις στο reality. Μόλις γίνει ο επόμενος μεγάλος σεισμός, θα έχει σκάσει κανα grenade δίπλα σου και θα σκέφτεσαι "ΠΩΩΩΩΩ Μ*****Α FORCE FEEDBACK!!@!"

:hehe::hehe::hehe:

Βασικά εσύ δε θα επανέλθεις στο reality. Μόλις γίνει ο επόμενος μεγάλος σεισμός, θα έχει σκάσει κανα grenade δίπλα σου και θα σκέφτεσαι "ΠΩΩΩΩΩ Μ*****Α FORCE FEEDBACK!!@!"

:hehe::hehe::hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe:

θελω να δω τον πιστολερο απο μια γωνια...πως θα πεταχτει εξω απο το πρασινομαγαζο...σε περιπτωση εγκελαδου..:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.