Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

κουνιομαστεεεεεεεεεεεεεεε

μου λεει η γυναικα "σεισμοςςςςςς" της λεω "τι λες μαρη?" κ μου λεει αφου κουνιεσαι ! :hehe:

πλάκα μου κάνετε; Εγώ σέρφαρα και νιώθω να πηγαίνω μπρος-πισω...λεω σκοτοδίνη θα είναι :hehe: και πήγα στην κουζίνα και είδα τα ποτηράκια που κρέμονται να κουνιούνται.wtf?

Μπόλικος ήταν.. Το καλό είναι ότι κάπως εκτονώθηκε

Κλασσική αντίδραση deninho, προς την μάνα μου: Τι φοβάσαι; Ούτως ή άλλως στον τρίτο είμαστε (5 ορόφους η πολυκατοικία), οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σωθούμε αν πέσει η πολυκατοικία :p

6.2 δε τα λες και λιγα....εδω κουνηθηκαμε εμεις στα γιαννενα...

ελα ρε πατριδα :) ισα που κουνηθήκαμε :p

Πατρα κουνησε πολυ καλα. Ακομα μαζευο τις βιβλιοθηκες... Κανει και πολυ μικρους σεισμους συνεχεια καθε 1-2 λεπτα.

Μπόλικος ήταν.. Το καλό είναι ότι κάπως εκτονώθηκε

Κλασσική αντίδραση deninho, προς την μάνα μου: Τι φοβάσαι; Ούτως ή άλλως στον τρίτο είμαστε (5 ορόφους η πολυκατοικία), οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σωθούμε αν πέσει η πολυκατοικία :p

πω φιλε...το 1999 δεν είχε μεγάλο σεισμό η Αθήνα; έμενα στον 6ο τότε...και σερφαρα αμεριμνος μεχρι που επεσε το νετ, τα τηλεφωνα τα κινητα κτλ...χαλια το δικτυο..

εγω επαιζα mop και νομιζα οτι την ακουσα για τα καλα απο το τραγουδι...

περιεργος σεισμος.. σαν ζαλαδα ηταν

6,5 η αθηνα και η θεσ/νικη

αυτα λενε.Βορεια Αχαια.

205χιλιομετρα απο Αθηνα.

πλάκα μου κάνετε; Εγώ σέρφαρα και νιώθω να πηγαίνω μπρος-πισω...λεω σκοτοδίνη θα είναι :hehe: και πήγα στην κουζίνα και είδα τα ποτηράκια που κρέμονται να κουνιούνται.wtf?

A εγώ πήγαινα δεξιά - αριστερά. Άλλος σεισμός θα ήτανε! :p

εγω στην αρχη νομιζα οτι ζαλιζομαι απ τη πεινα μου......μετα καταλαβα οτι ηταν σεισμος....

παλι χαμπαρι δεν πηρα...τι εγινε ρει

και σου χω πει να κανεις οτι κανεις πιο ηρεμα.......οριστε τι προκαλεσες παλι:fist:

Εγώ έβλεπα moto gp και λέω ωχ σεισμός, άσε το ροσσι Γιάννη και καβάλα εσύ καμιά μηχανή να γίνεις καπνός :hehe:

Στη βοριοδυτική Πελοπόννησο να φτιάξει ο Σουφλιάς το εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.