Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

αργησαν για τα καλα ρε συ ηδη εχουν ανεβει σερβερ με τα καινουργια μαπς

κοιταχτε εδω μια εγκαταλειψη πεζου....κατι απο Grand Theft Auto ...μου φερνει το σκηνικο

απο δω

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ρε τι άνθρωποι είναι αυτοί.... ούτε ένας δεν σταμάτησε να βοηθήσει... ούτε ένας...

ο άλλος πέρασε δίπλα του και ούτε καν να... :(

Αθήνα :p

Καμμιά 2άρα θα ήταν (όπως το αισθάνθηκε ο κώλος μου στην καρέκλα)

καλα απο 4 και κατω δεν τα πιανω λογω του subwoofer..:hehe:

:S Καλά σε τι σπίτι μένεις κ έχεις τέρμα subwoofer τέτοια ώρα;

σιγα ρε τα μοντελα και τα ντραγκια μου λειπουν ετσι οπως το παρουσιαζεις..:hehe:

κοιταχτε εδω μια εγκαταλειψη πεζου....κατι απο Grand Theft Auto ...μου φερνει το σκηνικο

απο δω

ο εξυπνος ο Ελληναρας θα αρχιζε να λεει "ουουουυυ προσωπικα δεδομενα ουουουουυο ρουφιανιλικι ουουουουυου μεγαλος αδελφος":tomato:

είστε σίγουροι ότι έγινε σεισμός; :S Γτ αφενός δεν πήρα χαμπάρι, αφετέρου δεν βλέπω πουθενά να τον αναφέρουν..

Για το βίνδεο του gbak, τι να πω... Εμ τον χτυπάνε αλλά GTA, εμ όλοι οι γύρω στα φρύδια τους. Κανείς δεν πήγε να βοηθήσει. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα? :p

απο δω

στην ελλάδα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο (ακόμα και αν ο οδηγός θα τον παρατούσε και θα έφευγε)

τουλάχιστον οι περαστικοί θα βοηθούσαν...

αν συμβεί μπροστά σου θα το δεις τι εννοώ

πριν από καιρό είχε δημοσιευθεί ένα "πείραμα" από ξένο κανάλι όταν μια reporter δεχόταν "ψεύτικη επίθεση" από έναν άλλο reporter,μέσα σε δημόσιο πάρκο

κανένας περαστικός δεν βοηθησε

όταν έγινε το ίδιο πείραμα στην ελλάδα (μέσα στην αθηνα)

ο reporter που έκανε την επίθεση δεν κατάλαβε από που του την πέσαν για να τον σταματήσουν

ο κόσμος παρατούσε ότι είχε στα χερια για να πάει να βοηθήσει

το καλο είναι ότι στην ελλάδα δεν θα χαθεί εύκολα η αλληλεγγύη;)

Οταν εκανα πρώτες βοήθειες για την πιστοποιήση, μας ειχαν πει οτι αν δεν ξέρεις καλύτερα να μην κάνεις τιποτα σε ενα χτυπημένα παρα να επεμβεις... μπορεις να τον αφήσεις και αναπηρο καποιον.... οπότε δεν ειναι ακριβώς τα πράγματα έτσι...δεν ειναι πάντα σωστο να "βοηθάς"... ;) το πιο safe ειναι να παρεις τηλέφωνο για paramedics EKAB.

on the topic τωρα...:p

Τι απιστευτο παιχνίδι /κόσμος γινεται στο Γκάζι? Ερωτευτηκα απανωτά :D

Γυρισαμε 3 μπαράκια και μετα στα καπακια στο Bobayo (πως λεγεται) για να ακουσουμε λιγο Δημητρη Παπασπυρόπουλο...:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.