Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ωραίοι οι του ΠΑΟ... Πήγαν να "κάψουν" την ομάδα τους 6,3" πριν την λήξη, καίγοντας το τιμ του Ολυμπιακού :p..

..Και μετά ο ολυμπιακός θα έκανε rma(επειδή κάηκε) και θα έπαιρνε το πρωτάθλημα στα χαρτιά με πιστωτικό απ'τον esake!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Νταξ παιδες τελικα οσο και ωραια να φαινονται τα vista δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.Xp here I come!!!

Γιατί, είναι τα ΧΡ τίποτα το ιδιαίτερο?

Όπως και τα ΧΡ είναι γτπ αν δεν τα προσέξεις, έτσι είναι και τα Vista. Το Dell, με τις ρυθμίσεις που έχω εγώ στα Vista64, δεν έχει παραπονεθεί ως τώρα εκτός ελάχιστων περιπτώσεων (που και ΧΡ να είχα, the same sh1t).

ακουω στο mega... εγκλημα ερωτικου παθους... βαζω αντ1... ο δραστης ηταν αραβικης καταγωγης.....

......

Πσσσ... Εσυ και ο Καρσιώτης αγόρι μου...

ΤΟ αστυνομικό δαιμόνιο δεν κρύβεται τελικά... :p:P:P

Τόσοι και τόσοι σκοτώνονται κάθε μέρα...

αν ασχολούταν η αστυνομία και με τους άλλους φόνους έτσι, σχεδόν δεν θα υπήρχε εγκλημάτικότητα... σας αρέσει ρε παιδιά εσάς αυτή η υποκρισία...? :rant:

Τόσοι και τόσοι σκοτώνονται κάθε μέρα...

αν ασχολούταν η αστυνομία και με τους άλλους φόνους έτσι, σχεδόν δεν θα υπήρχε εγκλημάτικότητα... σας αρέσει ρε παιδιά εσάς αυτή η υποκρισία...? :rant:

και βεβαια οχι...αν ομως υπαρχει στη μεση εμποριο ναρκωτικων τοτε νομιζω πως υπαρχει διαφορετικη βαρυτητα...

"We had access to a 2.66GHz Nehalem for the longest time, unfortunately the motherboard it was paired with had some serious issues with memory performance. Not only was there no difference between single and triple channel memory configurations, memory latency was high. We know this was a board specific issue since our second Nehalem platform didn't exhibit any issues. Unfortunately we didn't have access to the more mature platform for very long at all, meaning the majority of our tests had to be run on the first setup (never fear, Nehalem is fast enough that it didn't end up mattering)."

Sex

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.