Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

εχω χτυπησει τα μπιρονια μου και ειμαι γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
αφήστε τους να λένε ότι θέλουν παίδες...

Δεν φτάνει που μας έκλεβαν τις ειδήσεις και δεν έβαζαν ούτε καν λινκ προς την πηγή έχουν το θράσος να μιλάνε και από πάνω και να λένε ότι τους απειλήσαμε ενώ τους στείλαμε ένα φιλικότατο mail...

Χα, τωρα το ειδα. Τι να πω, τελειως ζωα ειναι οι τυποι εκει. Λες και εχει ορεξη το Thelab απο διαφημιση. Η πλακα ειναι οτι ενας αλλος αρχιστοκος λεει οτι τωρα εμαθε το thelab.gr . Εν το μεταξυ το thelab ειναι ενα απο τα τεχνολογικοτερα forums παγκοσμιος, ειδικα αν μιλουσαμε και αγγλικα θα ειμασταν γιατι οχι και σαν το XS.

Παντως, τα σκαθαρια μιλαμε για νομιμοτητα, την στιγμη που αν τους κανεις καταγγελια για το φορουμ τους που βαζουν πειρατικο λογισμικο στο rapidshare θα πανε 10 χρονια φυλακη ολου τους.

ωραια γιναμαι τελειωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

μακρυα απο τους ασπρουλιαριδες:hehe:

αντε παλι ταξιδακι αυριο...ωραια...το μονο που βαριεμαι ειναι η βαλιτσα

φιλε γιατι μου το κανες αυτο τωρα;θελω και γω ρε.....:wall: το γηπεδο θα ναι φουλ ε;αντε παμε γερα και οχι μ@λ@κιες....

Η διάθεση άρχισε απο τις 9 παρά κάτι το πρωί.. Μέχρι τις 9:30 εξαφανίστηκαν ολα των 10 ευρώ και μετα απο 3 ωρες φυγανε και όλα τα υπόλοιπα... Sold Out...

ας κανει δε πειραζει....με τους 20 ποντους διαφορα ενα airball στο τελος του παιχνιδιου δε μας χαλαει...:happy2:

Αρκεί να μην κάνει "καταλάθος" airball πάλι ο Σπανούλης

ε;επίτηδες το κανε λες;

Η ερώτηση της ημέρας...

Πόσο μεγεθος μπορεί να έχει αυτό...??

DSC02386-1.jpg

Εξαιρούνται απο την ερώτηση ο AN7 OverClocker και ο LevelOne

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.